fredag den 8. marts 2013

Snart weekend..

Lige nu sidder jeg til verdens kedeligste jura-time... Virkeligt kedelig..
Dette indlæg skulle egentligt være om noget lækker aftensmad, men min computer valgte at strejke lidt igår og jeg har derfor ikke nået at føre billeder over. Det må I have til gode:)
Weekenden står på rengøring, hygge med Kristian, en skøn venindes fødselsdag, besøg i Olivia fra tidligere ejer og helt sikkert en middagslur eller to.
Ja, måske også endnu en tur i Hjerterummet. Vi er slet ikke frivillige nok, så det kniber lidt med at få dækket vagtplanen, så jeg måtte også afsted en tur i går aftes. Så hvis nogen af jer sidder og overvejer, om frivilligt arbejde kunne være noget for jer, så sig endeligt til! Man må gerne bare komme med ned at kigge og er det ikke noget, så er der ingen forpligtigelser:)
Skal I lave noget spændende i weekenden?

3 kommentarer:

Pia sagde ...

Åhh hvor jeg føler med dig, jeg har nemlig taget en fridag i dag og har ikke tænkt mig at lave noget somhelst fysisk anstrengende. Kun ren afslapning.

I morgen har vi "generalprøve" på konfirmationsmiddag, det glæder jeg mig voldsomt til, selvom jeg godt er klar over, det kommer til at gøre ondt i håret i morgen :-/

Håber du hurtigt kommer gennem det kedelige...

Frk_barnepige sagde ...

Håber du er kommet godt igennem juratimen :) jeg har selv en lidt praktisk weekend foran mig - skal gøre rent og skrive stil men i aften skal jeg være barnepige for min søsters to små piger og så skal vi bare hygge med slik og x-factor :) god weekend!

MissMuffin sagde ...

Pia, det lyder fornuftigt- både med fridag og den der generalprøve:)

Frk.barnepige, det lyder ikke som en dum fredag aften. Herhjemme er vi også stor fan af X-factor og snoller fredag aften..