søndag den 15. september 2013

Fart på...

Der er fart over feltet herhjemme lige nu.
Efter 2 måneders sommerferie tager det altså lige lidt tid at komme i omdrejninger og finde rytmen igen, så bær over med mig, for det bliver nok lidt sløvt herinde.
I morgen starter jeg i praktik. 37 timers arbejde. Fy for den. Det er ved at være et par år siden jeg har prøvet det sidst :) Det bliver en krævende opgave, for jeg har ingen evner inden for det her meget specialiserede område, men det er bare med at få det bedste ud af det og håbe på at det går!
Samtidig starter jeg op i et lille studiejob, hvor jeg skal være mentor for en nystartet socialrådgiverstuderende. Pyyh... Jeg er sikker på, at der er rimeligt tomt på øverste etage når jeg kommer hjem de næste dage.

Ja, og så er der selvfølgeligt også altid arbejdet i Hjerterummet!
Weekenden er gået med en stor omgang kagebagning og en barnedåb. Derudover er der klemt så meget indkøb, rengøring og vasketøj ind som muligt, så der er forberedt til den nye uge.
Dolly og mig har også gået nogle ekstra gode ture, for hun er heller ikke vandt til at være så meget alene hjemme, så det bliver også en hård omgang for hende..

2 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

PYH - back to reality! Jeg er nu sikker på, at du nok skal klare den til UG! Du skal bare lige igang, og så kører det! Det lyder jo allerede til, at du har lavet de fleste nødvendige forberedelser, så de travle dage bare kan komme an. Jeg glæder mig til at høre om det nye praktiksted.
Herhjemme er der også travlhed, frustrationer og stress, og alt for meget af det er studierelateret! PYH...

GOOD LUCK sweets <3 You can do it...

MissMuffin sagde ...

<3