torsdag den 26. september 2013

Inspirations-torsdag #1

 

Jeg læser rigtig mange blogs. Rigtig mange. Derfor ser jeg også rigtigt mange smukke og inspirerende billeder, som bare ligger og roder på min computer, for jeg kan ikke lade være med at gemme dem. Derfor vil jeg fremover dele lidt af dem med jer hver torsdag. De fleste har lagt længe i min mappe på computeren eller på Pinterest, så kilden er ukendt. Har jeg kilden sætter jeg et lille link ind under, så det er til at finde tilbage til.
Denne gang er det lyserøde nuancer, fine negle, lækre bør og frugter, varme tørklæder og bløde hyggekroge der inspirere mig:)
Håber I vil nyde de smukke billeder, lækre opskrifter, fine ideer osv. ligesom mig:)

4 kommentarer:

Madling sagde ...

Er det andres billeder fra blogs og Pinterest? I så fald mener jeg ikke du må "låne" uden at få lov og slet ikke uden kilde? Tror du vil komme i konflikt med copyright loven, og det kan være dyrt. Undersøg det lige for din egen skyld :-)

MissMuffin sagde ...

Madling, jeg er sikker på det går og at hvis det er nogens billeder som de ikke ønsker delt, så fjerner jeg dem selvfølgeligt straks eller sætter link på..

Unknown sagde ...

Kunne du ikke ligge links op også. Vil gerne vide, hvor tasken kommer fra :)

MissMuffin sagde ...

Lea, som jeg skriver, så er der kun en kilde hvis jeg har en kilde:) De fleste af billederne er fra min inspirations-mappe på computeren og der er der kun billeder, ingen kilde..