søndag den 8. september 2013

Lilla Musthaves..

 Jeg er ret begejstret for Kähler. De laver virkeligt nogle fine ting!
Farverne på lågkrukkerne "Bellino" er virkeligt fine, men den blommefarvede serie fra "Mano" er heller ikke til at stå for. Ikke, at jeg har tallerkner derfra i forvejen, men sådan en blommefarvet sag kunne sagtens bruges som et lille fad herhjemme :)
Lågkrukkerne kan kun gemme på en ting; chokolade!
Herhjemme bliver det bourdoux, rosa og lilla der kommer til at få plads herhjemme, for de "larmer" ikke for meget og her vil Kählers nyheder jo lige passe ind, så når de rammer butikkerne bliver jeg nok nød til at kigge lidt nærmere på dem:)

4 kommentarer:

Helle sagde ...

Elsker Kählers fine sager, og de er så gode til at lege med form og farver på deres keramik. Jeg skal snart ud og have den lille mælkekande fra Mano serien tror jeg - håber at den kommer i blommefarven. :) Har du været inde i deres spisesalon i Århus? Hvis man er fan af Kähler, så skal man næsten derind. Man får dog lyst til at købe hele deres spisestel efterfølgende! ;)

Christina sagde ...

Kähler har jeg rigtig fået øjnene op for det sidste års tid,trods det at jeg har flere af deres design i mit hjem. Nyhederne fra Kähler skal jeg bestemt kigge nærmere på.

Annemette sagde ...

Uh jeg har også forelsker mig i de lækre farver og jeg tror jeg bliver nødt til at sætte de krukker på min ønskeliste :-D

MissMuffin sagde ...

Helle, jeg synes især at deres farver altid er helt perfekte, rene og klare. Jeg har en fin mælkekande fra Anne Black, men ellers kunne jeg også fristes af Mano-kanden.
Nej, det har jeg faktisk ikke. Vi er godt nok i Århus og shoppe et par gange om året, men er så dårligt kendte dernede, så vi ender altid ved åen..

Christina, jeg er også først kommer rigtigt efter det i løbet af de sidste par år, især fordi der er blevet flere af deres design der passer rigtigt godt ind i min stil efterhånden.

Annemette, jeg bliver også nød til a have mindst en af de krukker!