søndag den 28. september 2014

Industriel lampe i messingKobber er jeg aldrig helt faldet for. Det er vildt smukt, men jeg er mere til de gyldne metaller, så denne lampe var kærlighed ved første blik.

Hvert år når den mørke tid nærmer sig breder panikken sig i det lille hjem. For vi har ikke ret meget lys! Ofte joker vi med, at vi skal til at udlevere lommelygter til husets gæster, så de kan finde på toilettet.
Vi kan bare ikke rigtigt blive enige om ret mange lamper og så er det heller ikke bare lige alt, der passer ind i det her hus. Så det er næsten blevet en regel, at ser vi en lampe vi begge kan lide, så køber vi den!
Det skete med denne seje lampe fra Skjalm P. i rå messing. Sammen med en stor pærer fra Nordic Tale passer den perfekt ind i vores stue. Ja, eller i hvilket som helst af husets rum, men det er nu engang her vi er mest og hvor problemerne med lys er størst.

8 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Hvor er den bare fin, enkel og rå.
Den kan man virkelig placere i enhver type hjem,

- Anne

Home by Bianca sagde ...

Super flot og enkel. Den kan jeg godt forstå i er faldet for :) skønne lyskilder i den mørke tid er det bedste, men det skal jo også være de rigtige ;)

Camilla sagde ...

Jeg er helt enig mht. kobber vs. messing :-) Lampen her er super fin og passer rigtig godt til jeres skønne hjem!

MissMuffin sagde ...

Anne, det har du helt ret i, den duer over det hele :)

Bianca, jeg synes det er enormt svært at finde det rigtige, men nu er der da lidt mere lys i huset:)

Camilla, jeg ville ønske der blev lavet mere i guld, men heldigvis er messing ikke så langt fra :)

Mette sagde ...

Den er da så fed :)

MissMuffin sagde ...

Mette, den er meget fed :) Også i de andre metaller den fås i:)

Unknown sagde ...

Wasir atau ambeien adalah.......................................................

Unknown sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien.