tirsdag den 30. september 2014

TEST: Heilala Vanilla


Søndag er rundstykker med tandsmør fra bageren oppe på hjørnet. Blødkogte æg, vindruer og træning i at drikke kaffe. Blødt tøj, stearinlys og god tid.

Det her er en test lige efter min smag :) Vanilje er nemlig en af mine favorit-smage sammen med chokolade.
Vi mødte Heilala Vanilla på Sweets sidste år, hvor de gjorde indtryk med de lækre produkter og en anderledes romshot med vanilje.
Nu er jeg så heldig at de har sendt mig nogle af deres vaniljesøde produkter.
Siruppen her er helt sikkert favoritten! Hold nu fast den er god:) Jeg er ikke den store kaffedrikker, så jeg øver mig med masser af mælk og gerne lidt sukker. Lige nu bliver sukkeret skiftet ud med et par dryp sirup og så smager kaffe virkeligt godt. Uni-pigerne var også vild med den :) Den kan selvfølgeligt også bruges på morgenyoghurten, på pandekager, på is eller i spændende cocktails.
Derudover har jeg testet vaniljepastaen og vaniljeessens i kage og de gør det begge rigtigt godt med en meget ren og næsten parfumeret vaniljesmag. Vaniljestængerne har jeg ikke nået endnu, men de ser fede og gode ud.
Produkterne er måske ikke de billigste, men der går fx 12 vaniljestænger til et glas vaniljepasta til 99 kr. 99 kr. kan man vidst ikke få 12 vaniljestænger for, slet ikke i så god kvalitet som her.
Desværre har de endnu ikke så mange forhandlere endnu, men listen kan ses her. Ellers har de en fin webshop.

Hvis du bestiller nogen af de skønne produkter på deres webshop i nærmeste fremtid, så kan du få en flaske af den vidunderlige vaniljesirup med til halv pris (45 kr.). Angiv blot "MissMuffin" i kommentarfeltet :)

***Indlægget er sponsoreret, men det er min ærlige og personlige mening der fremgår.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien.