tirsdag den 16. december 2014

JuletræJulegaverne pynter nu under træet, men der er ikke nogen af mine dernede. Jeg er nemlig så barnlig, at jeg slet ikke kan lade dem være, så Kristian gemmer som regel mine gaver ude på arbejde eller hos venner, haha!

Min drøm var egentligt et af de der moderne cedertræer i en smuk potte, men den var Kristian ikke med på. Så en dag kom han hjem med det her meget pæne, men meget buttede juletræ. Vi var ikke helt enige om hvornår det skulle ind, så mens jeg brunchede denhos Kristine i lørdags sneg han træet ind. Jeg ville gerne have ventet hvertfald en uge. Men nu er det inde og vi måtte rykke rundt på møbler og lamper for at få plads til det!
Træet er pyntet med pynt, som jeg har samlet gennem flere år, næsten al sammen i guld, sølv, hvid og glas. Noget er fra dyre og smarte interiørbutikker, noget er købt i genbrug og andet er fra Søstrene Grene eller supermarkeder. Jeg fandt en del, som jeg slet ikke husker at have købt!
Det eneste vi mangler er en stjerne, men jeg kan ikke finde en jeg kan lide, så måske vores træ ender med at forblive stjerne-løst:)6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er da fint! Jeg sidder og får helt lyst til at tage juletræet ind. Det står og venter ude på terrassen :-)

MissMuffin sagde ...

Ja, det er da så- men lidt stort :)

Camilla sagde ...

Haha - altså Sabina! Kan du ikke en gang have gaverne i huset, tsk tsk! Jeg ved faktisk i dette øjeblik hvilket skab mine befinder sig i, men prøver at lade være med at tænke på det ;o)

Træet er super fint!

MissMuffin sagde ...

Camilla, det kan jeg overhovedet ikke nej! Jeg er faktisk fuldstændig ulidelig, haha!
Hvis jeg vidste det ville jeg få stress, haha :)

Maria Hoffbeck sagde ...

Så smukt et lille juletræ med de fineste små pynteting på :-)
Det ser godt ud og det er en flot plads træet har fået.
Vi har dog et stort træ, til en stor gård og med al min mors traditionsrige julepynt.
Vi fik i år juletræ på den nemmeste, bedste og billigste både, du er velkommen til at se hvordan på bloggen.
En dejlig aften ønskes fra Maria.

MissMuffin sagde ...

Maria, jeg ville også ønske, at jeg havde et sted med rigtigt højt til loftet, for et rigtigt stort træ er altså bare et smukt syn. Det duer vidst bare ikke i det her lille byhus :)