lørdag den 27. december 2014

Jul 2014

Kristian har arvet en del juleskeer og de skal selvfølgeligt frem juleaften, så det passer med vores fødselsår. Kristians mor er her desværre ikke mere, men hendes ske er også altid fremme, for den hører blandt de fineste. Her ses 1943(Kristians mors), 1972 (Kristians søsters), 1975(Kristians) og 1987(Min- og desværre også en af de mindre pæne).

Vi har haft nogle fine juledage med besøg af Kristians søster. Masser af mad, gode gåture i både Lønstrup og i vores eget område og masser af hygge i sofaen.
Desværre tog det en kedelig drejning 1. juledag, hvor Kristian blev indlagt på Aalborg Sygehus. Han har over længere tid døjet med smerter i siden og en lille smule influenza-symptomer. Smerterne forstyrrede hans søvn ret meget de sidste dage, så vi tog til vagtlægen. Det var ikke voldsomme smerter, så vi havde regnet med at han fik en recept på noget smertestillende og måske noget mod influenzaen. Det viste sig desværre at være betændelse i og omkring tarmene, så han blev opereret 2. juledag og skal være indlagt nogle dage. Så den juleferie der skulle være gået med udsalgs-shopping i Århus, Mads Langer koncert, Nytår med gode venner og masser af hygge kommer til at gå med sygehusbesøg og hviletid i sofaen. Han får nemlig lov at komme hjem og nogle dage hvis alt går som det skal, så det håber vi.
Mens Kristian har hvilet på sygehuset her til eftermiddag, så har jeg gjort rent og slettet sporrene af jul herhjemme.
Nu står den på en ekstra gåtur med Dolly og en ostemad inden jeg igen sætter kurs mod sygehuset- synes ellers jeg har tilbragt rigeligt tid der i 2014!

Julebordet blev dækket med masser af arvestykker og genbrugsguld. Enkelt, men fint :)

Ingen kommentarer: