onsdag den 10. december 2014

Konkurrence: Going home for Christmas? Vind billetter til Anthon Bergs "Den Generøse Julerejse"

Med budskabet "You can never be too generous" ønsker Anthon Berg at sprede generøsitet. Og her til jul fokuserer de særligt på de studerende, da de er dem med mindst overskud på julekontoen og dem, der virkelig har brug for lidt hjælp til transporten hjem. Juletogene transportere derfor 600 studerende hjem til jul den 20. december 2014 helt gratis i samarbejde med Arriva.
Hvad der skal ske på toget er en hemmelighed, men jeg kan løfte sløret for, at der bliver masser af chokolade, julehygge og sjov og ballade. Og alle har til opgave at være søde og hjælpsomme over for hinanden og være med til at sprede generøsitet undervejs. Er det ikke et fint budskab?
Sidste år stod jeg på perronen da Juletoget kom ind. Hjerterummet havde nemlig fået al den overskydende chokolade, pynt, tæpper og puder fra toget. Noget der rigtigt spredte glæde i juletiden.
For mig er det vigtigt at gøre noget for andre, uden at det bliver for helligt. Jeg var frivillig i Hjerterummet i 1½ år og det var så spændende, hårdt og givende på en gang. Det er kræfterne ikke til lige nu. Lige nu er jeg frivillig mentor for en ung mand og sammen med Madklubben har jeg et sponsorbarn i Afrika. Små ting, som ikke kræver den store indsats, men samtidig gør en forskel.
Jeg har fået muligheden for at udlodde to biletter til juletoget, så to heldige studerende kan komme hjem til jul. Den ene billet hedder Aalborg-København og den anden København-Aalborg.
Togene stopper i 20 byer, så det er muligt at hoppe på eller stå af på vejen. Se Juletogets rejseplan her.

For at deltage skal du gøre følgende:
  1. Fortæl mig om hvordan du spreder generøsitet?
    Laver du frivilligt arbejde eller husker du altid at smile til kassedamen?
  2. Skriv #goeast for at vinde billetten fra Aalborg eller Esbjerg mod København eller skriv #govest for at vinde billetten fra København mod Aalborg eller Esbjerg.
  3. Skriv din mailadresse sammen med din kommentar- ellers slettes den.
Da toget kun kører med studerende er det et krav, at du er studerende og kan fremvise studiekort inden du stiger på toget. Vinderne får direkte besked på mail fra Anton Berg sammen med billetten. Vinderen trækkes søndag d. 14. december 2014.

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg er med i Dansk Kvindesamfund, og jeg forsøger dermed at arbejde for ligestilling mellem kønnene. Derudover har jeg her i december købt julegodter og bittesmå overraskelser til min eksamensramte studiegruppe og gemt dem i deres skoletasker - jeg ved godt det ikke er overdrevet generøst, men som studerende er penge og tid ofte en mangelvare, så jeg forsøger at leve efter "det er tanken der tæller"-princippet.

#govest

Kærlige juleknus Stine
Stinefisker90@gmail.com

Katrine Hamborg sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Jeg prøver for så vidt muligt at sprede smil rundt omkring, og der er ikke noget bedre end at smile til en fremmed der ser sur ud, og så få ham eller hende til også at smile! Og ellers sørger jeg for at købe små søde gaver eller skrive beskeder til venner og familie når de mindst venter det ;)

#goeast
emiliehl@msn.com

Camilla K. sagde ...

Jeg er på INGEN måde "hellig", men jeg synes alligevel, at jeg forsøger, at sprede glæde og generøsitet, hvor jeg kan.
I godt et år har jeg været frivillig i en retshjælp, hvor jeg bl.a. også var på "rejseholdsbesøg" i fængslerne, og yde gratis rådgivning til de indsatte. Derudover donerer jeg flittigt til diverse indsamlinger, ligesom jeg selv har indsamlet for Røde Kors og Red Barnet. På dagligdagsplan husker jeg at behandle mine medmennesker ordentligt, smile til kassedamen og ønske "god dag", sige "tak for turen" til buschaufføren, sende en sød besked til familie og venner osv. Selvom man er studerende, kan man sagtens bidrage, for det er de små ting der tæller! <3

Nå ja, og fik jeg så sagt, at jeg er vild med chokolade? I AM! ;)

#goeast

// c-kruse@ofir.dk

Mille sagde ...

Ja, hvornår er jeg generøs? Jeg vil gerne deltage på vegne af min dejlige og kære tvillingesøster, hvis det er muligt. Og det er vel egentlig lidt generøst? Der ud over er jeg generøs når det handler om at uddele smil, noter, kys til min kæreste og godbidder til hundene.
Men som sagt vil jeg gerne deltage på vegne af min tvillingesøster, som skal #gowest. Vi er begge studerende, bare forskellige steder i landet, og eftersom jeg bor tæt på "hjem", så har min søster mere brug for denne lækre præmie, end jeg har.

Min mail er: mille-reinholt@hotmail.com.
Men såfremt det er vigtigt, at billetten sendes direkte til den, der skal bruge den, så er min søsters mail: alberte.reinholt@gmail.com

Anonym sagde ...

Sikke en skøn konkurrence :-)
Jeg forsøger at være generøs/vise mine medmennesker omsorg når jeg kan
Jeg har et fadderbarn hos SOS børnebyer som jeg betaler fast til hver måned. Derudover forsøger jeg at være god til lige at tage cookies med til mine medstuderende på rækken - der er altså ikke noget, der kan sprede smil en fredag eftermiddag kl. 17 som sådan en uventet cookie :-)
Ellers er jeg altid glad og smilende - også kl. 07 om morgenen i S-toget når folk maser og skubber

God jul
#govest
Mvh Julie
julie-sie@hotmail.com

Lærke Kinly Jensen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.