onsdag den 15. juli 2015

Arvestykker

De mange skuffer er perfekt til alle de små dimser, som alligevel altid kommer til at ligge og rode.
Her er de primært fyldt med silkebånd, kort og andre ting til at pakke fint ind med..


Den anden dag landende pludseligt en portion arvestykker fra Kristians mor. Smukke sager, som jeg har set frem til skulle flytte herhjem. Så ind kom de selvfølgeligt samme dag :)
Chatollet her vejer virkeligt til. Det er s å tungt! Heldigvis har vi en flyttemand i familien og sammen med Kristian fik han det bakset op af vores meget stejle trappe. Det var et spørgsmål om millimeter for at det overhovedet kunne komme derop, men jeg ville bare det skulle stå i soveværelset. Så sådan blev det :)
Chatollet er et gammelt svensk af slagsen i den skønneste blå-grønne farve, men det er gammelt og har selvfølgeligt nogle skader fra flytninger mm. Det er et enormt charmerende møbel med op til flere "hemmelige rum".
De mange skuffer er helt perfekte til alle mine dimser! De er fyldt med kort, gavebånd, stempler, så gaveposer mm. De store skuffer er fyldt med gavepapir, silkepapir, kontorartikler osv.

Slagbænken kan heldigvis skilles af, men den er også ret solid. Der er et stort rum i den og det betyder, at jeg nu får plads til endnu flere kogebøger, da dem jeg sjældent bruger kan gemmes deri :)


Den gamle svenske slagbænk er jeg også allerede meget glad for. Den er ret stor og med plads til 3, så den passer heldigvis til vores lækre spisebord. Havde truet Kristian med, at passede den ikke med bordet, så måtte jeg have et nyt bord :) Jeg skal lige have syet et nyt betræk til hynden og lavet et par gode, store puder. Nu kan jeg desværre slet ikke selv finde ud af at sy, men det har jeg en dygtig veninde der kan, så hende må jeg se om jeg kan lokke til det. Lige nu er det bare stof og puder fra lageret.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fine sager :)
Det er simpelthen så hyggeligt og inspirerende at følge din blog.
:) Hanne

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Jeg elsker også arvestykker, det er bare noget skønt og magisk over dem.
Jeg er også så heldig at have en gammel slagbænk, der er desværre ikke plads til den i vores lille køkken, men i vores store gang står den godt og er lige til at sidde på, hvis benene er lidt trætte eller skoene driller. ;o)

Vores har også et stort rum, det er vildt praktisk. Jeg syr en del, og har en masse stof og pudefyld liggende i den. :o)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Jeg dør! Det er jo SÅ fine nogle sager!!!! Åh altså. Lige din stil og passer perfekt ind i det dejligste blå hus.

Anonym sagde ...

Det er da dejlige og smukke ting at få ind gør rummene hyggelig

MissMuffin sagde ...

Hanne, mange tak :) Jeg er ikke så flittig længere, men jeg hygger mig stadig med det når tiden og inspirationen er til det.

Charlotte, det er også så hyggeligt med en bænk i gangen. Jeg ville ønske jeg havde plads i min entre til sådan en, men den er bare så smal og fyldt med døre og skæve vinkler!

Kristine, er de ikke fine? :) Jeg er også bare så glad for de endeligt er flyttet ind her :)Der var også et par andre ting- bla et chatol og nogle indskudsborde fra Wegner, men de skal nok sælges, for der er ikke plads til mere her i huset..

Anonym, de er nemlig rigtigt fine og nu kan jeg endeligt komme videre med at indrette mit soveværelse:)

Colorful Fun Living sagde ...

Jeg har et lille spørgsmål som slet ikke omhandler dine fine nye møbler.. Har du ikke en kitchenaid maskine? Jeg vil egentlig bare høre om du er glad for den? Og kan den klare fx Meyers våde deje der virkelig skal have nogle tæsk i rigtig lang tid? Jeg skal have en røremaskine og kitchenaid er 1000 gange flottere end alle andre jo men til gengæld har den kun 300W mens andre mærker har 800-1200W.. Virkelig et svært valg!!
Hilsen Charlotte

MissMuffin sagde ...

Charlotte, den slags er også velkommen :)
Jeg kender godt diskussionen. Jeg elsker min KitchenAid og har ikke oplevet, at der noget den ikke kan klare. Når det er sagt, så udfordre jeg den heller ikke rigtigt, da mit behov herfor ikke er der. Den kan sagtens køre længe med en god hastighed, men størrelsen af dejen er mere begrænset end hos flere af de andre køkkenmaskiner. Den lever fint op til den mængde brød og kage jeg bager herhjemme. Desuden står den fremme og derfor betyder designet også noget for mig.
Kristine (cookiecrumble) har den store og mere sjældent sete KitchenAid, som kan klare noget mere og den ved jeg hun er meget glad for. Den er ikke helt så flot(efter min mening), men stadig meget pænere end fx en Kenwood.
Så jeg tror desværre ikke, at jeg kan råde dig bedre end det :)

Colorful Fun Living sagde ...

Tusind tak for dit svar!! Jeg synes virkelig det er et svært valg, for jeg vil ligesom dig kun have en kitchenaid stående på mit køkkenbord, alle andre røremaskiner jeg har set er virkelig lidt kønne ;) så det ender nok med en kitchenaid, den er jo så flot specielt med glasskål i :) Men du bruger den ikke til seje brød-deje og sådan eller hvad mener du med at du ikke udfordrer den?
Charlotte

MissMuffin sagde ...

Charlotte, jo det gør jeg. Har især rørt rigtigt meget af Meyers ølandsbrød deri og det kræver en del tid at få den rørt sej nok. Det går fint og jeg oplever ikke, at den kæmper specielt med det. Det jeg tænker man skal være mest opmærksom på er hvor store portioner man ønsker at bage. Den almindelige KitchenAid har ikke så stor kapacitet, men den passer til min husholdning. Skal du ofte bage store portioner ville jeg vælge en større model.

Colorful Fun Living sagde ...

Tak for dine svar :) Jeg ville nok ikke være tilfreds med at kun kunne lave mindre portioner, så jeg er endt med at købe en Ankarsrum Assistent, som jeg også synes er okay flot og så har den rigtig gode anmeldelser... kitchen aid'en er og bliver dog bare flottest tror jeg! :) Tusind tak for en super god blog og hjælp i mit dilemma! ;)