mandag den 20. december 2010

En lille flyvemaskine...

Jeg har været en rigtig slem blogger og glemt, at komme med en anmeldelse af den ting, jeg fik fra Coolstuff helt tilbage i november og det er sån set rigtig meget for dårligt af mig!
Valget faldte på denne lille fjernstyrede helikopter, for Kristian var helt vild med den!
Han er og blir et stort legebarn!
Helikopteren kom allerede et par dage efter, men der gik noget tid inden han fik den prøvet, for vi skulle lige huske at købe nogle batterier dertil og det kan tage sin tid herhjemme:)
Nu er den prøvet mere end en gang og det må siges, at den er rimelig robust af sån en lille sag at være.
Den er ret svær at styre, så den har taget nogle styrt herhjemme i stuen.
Kristian er ret fornøjet med den, men det er Emma bestemt ikke!
Tror ikke rigtig om hun kan bestemme sig for, om det er en flyvende mini-støvsuger eller en kæmpe stor flue, bange for den er hun hvertfald!
Et rigtig fint stykke legetøj, som kan underholde de fleste legbørn i meget lang tid- men den er ikke for mindre børn, for den er alt for svær at styre.
Den 22. december er sidste frist for bestilling af julegaver, så måske din kæreste skal have sådan en at underholde sig med i juledagene? Så er der tid til kvalitets-tid med magasiner, lakering af negle og konfektspisning i ro og fred:)

2 kommentarer:

Stine sagde ...

Jeg kan godt lide din sidste kommentar om at der så er tid til kvalitetstid med magasiner - for det er jo lidt rigtigt ;)

MissMuffin sagde ...

Stine, mænd og børn er jo forstyrrende, så de skal underholdes: køb nyt legetøj til dem:)