torsdag den 2. december 2010

Har du husket alle de andre?

Julen kommer hurtigt til at handle om gaver, pebernødder, julepynt, flæskesteg og julesammenkomster, men for nogen er julen også fyldt med bekymringer, dårlig samvittighed og frustrationer.
Alle ønsker det bedste for deres børn og ønsker, at de skal få det bedste i denne verden, eller som minimum hvertfald det samme, som andre børn.
For nogle familier er julen en stor økonomisk udfording og mange familier har simpelthen ikke råd til julemiddag, juletræ og gaver til deres børn.
Mødrehjælpen støtter disse familier og via deres juleindsamling forsøger de at samle ind, så også fattige familier og enlige mødre kan holde en god jul.
Jeg har støtte foreningen de sidste 2 år og i år er ingen undtagelse.
Efter jeg brød med min far er hans julegave gået til mødrehjælpen, så jeg håber på, at pengene kan give et barn en god julegave.
Har du mulighed for at give en skilling til fattige familier, så kan du via dette LINK.

8 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Det er en god idé at bruge pengene til det. Min far ønsker sig for gud ved hvilken gang ikke noget, så jeg har overvejet at give ham en lille gave samt støtte et velgørende projekt for det resterende beløb - for eksempel et giv-en-ged-projekt - bare med en anden ting end lige en ged :-)

Madame sagde ...

Det er nemlig sådan en god idé! Vi kender en familie i stor økonomisk nød, der netop har søgt om Mødrehjælpens julehjælp. Hvor er det godt, at der findes julepakker ...

Kit sagde ...

Hvor er det dejligt at se at du støtter det projekt. Mødrehjælpen er virkelig et godt projekt. Jeg havde selv en veninde i folkeskolen, hvis mor fik hjælp hver år af mødrehjælpen. Uden der, så fik hun ingen rigtig jul. Dejligt at der er sådan en organisation :)

Janne B.T. sagde ...

Du er simpelthen så godt et menneske! Jeg synes bare det kan være svært at redde hele verden, for der er altid en sag, man mangler et støtte, en organisation man mangler at donere penge til, og jeg ved bare ikke, hvem jeg skal og ikke skal støtte, for den dårlige samvittighed er der uanset hvad.

Maj sagde ...

Sikke dog en fin og social ide/projekt at bruge penge på :)

Det er dejligt at vide, at der er nogen der har en social samvittighed!

Jeg var forresten inde og "lure" på dine ønsker til Jul, og de der bageartikler du har ønsket dig, de findes meget billigere inde på e-bay, det ved du nok godt, men jeg har selv fundet mange lækre ting der... Her er linket hvis det vra af interesse:
http://home-garden.shop.ebay.co.uk/Cake-Tins-/25466/i.html?_catref=1&_dmpt=UK_HomeGarden_Kitchen_Cookware_GL&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282

Og den der Hummingbird Cupvake/muffins bog - den er fremragende, jeg købte den i Bilka, hvis du kommer til en Bilka, så prøv og hør dem ad!

- Maj

MissMuffin sagde ...

Piskeris, hvis han ikke vil ha en ged kan kan altså få en høne eller noget:)
God ide med 2 pakker, det kunne jeg også sagtens finde på..

Madame, det er nemlig rigtig godt.
Selvfølgeligt skal alt ikke handle om gaver, men alle børn fortjener en god jul med mad og gaver.

Kit, jeg synes hvertfald det er et rigtig godt formål og noget, som man virkeligt kan sætte sig ind i- både fra forældrenes og børnenes side!

Janne, jeg har ikke dårlig samvittighed, selvom jeg ville ønske, at jeg kunne støtte mange flere. Hvis alle mennesker gav lidt af deres tid og overskud til et godt formål, så ville verden også blive et bedre sted af være.
Måske hjælper jeg kun et barn til en god jul, en pige i bosnien og en hund i Dyrenes beskyttelse, men mere kan man vel heller ikke forlange af et menneske?
Jeg er taknemmelig over, at jeg kan klare mig selv, men jeg synes så også, at jeg har kræfter til at hjælpe andre og der vælger jeg helt efter hvad mit hjerte fortæller mig, at det skal være..

Maj, jeg arbejder med socialt udsatte hver eneste dag, så det udvider også horisonten betydeligt..
Jeg vil lige kigge dit link, tak for tippet- og kigge i Bilka!!
Jeg synes bar, at ebay er lidt forvirrende og virker besværligt, men det er måske bar mig, der er lidt dum til både engelsk og teknik:)

Maj sagde ...

Ja, det kunne jeg godt forestille mig, når man får det sådan ind under huden!

e-bay kan virkelig også være en jungle, og det tog også mig virkelig lang tid, før jeg begik mig ud i den, men når man har prøvet det et par gange, så er det ikke så besværligt som først antaget :)

Skulle du vove dig ud i det, og der er noget du er i tvivl om, så kan du bare kontakte mig, så kan det være jeg kan hjælpe dig!
Jeg bruger altid Britisk e-bay, for der er nemlig ikke afgift på hvis den bliver snuppet i tolden, og det er der hvis du køber fra den amerikanske version!

- Maj

MissMuffin sagde ...

Tak Maj, det vil jeg benytte mig af hvis jeg falder for noget- men du ved vidst slet ikke hvad du går ind til, haha:)