mandag den 13. december 2010

Lidt belysning...

Flot hva?
Ej, det er en sted ude bag Arentminde og Halvrimmen ved Brovst, hvor manden på det lille nedlagte landbrug pynter op til jul med alverdens ting udi i julebelysning.
Når du komme kørende på de små landeveje, hvor der er kulsort er du ikke i tvivl om, hvor han bor, for det lyser helt op i himlen!
Jeg synes, at det ser frygteligt ud, men det er da meget sjovt, så vi er forbi hvert år for at se hvad han nu har fundet på.
TV2/Nord er næsten også altid forbi med spørgsmål til årets julebelysnings-mode:)

Idag er der kun 5 dage tilbage, så holder jeg juleferie:)

6 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Din heldige fryns - jeg har først fra den 23., men nøj hvor bliver det også godt!

Udendørs belysning kan være flot, men jeg forstår ikke helt dem, der går amok i et lyshelvede. Det er sjældent kønt, og så er det heller ikke det mest økonomiske eller miljømæssigt forsvarlige.

MissMuffin sagde ...

Jeg glæder mig også!
Helt vildt endda!
Udendørsbelysning kan være flot, men der er desvære få der forstår at begrænse sig og så synes jeg faktisk det er rigtig grimt!
Ligeosm her, det er overvældende grimt!

Nina sagde ...

Ihh hvor er du heldig, at du snart holder juleferie. Jeg må afsted helt til og med den 23.december, men jeg håber, at dagene går hurtigt! Det er jo alligevel også kun 9 arbejdsdage :)

Stine sagde ...

Enig, det er slet ikke pænt når de overdriver sådan!

Annette sagde ...

Det er da utroligt hvad de kan finde på de folk fra det område ☺ ☺. Jeg kan godt huske, at du også sidste år viste et billede fra samme område.
Alle de, der har gør i ulovlig hashproduktion hernede (og det er rigtig, rigtig mange), de plejer at tappe strømmen uden om el-måleren for at elselskabet ikke skal opdage produktionen. Man må næsten ønske for manden, at han har fundet ud af et lignende system pga. elregningen ☺.
En god mandag til dig.

MissMuffin sagde ...

Nina, det er jo det:)
Jeg kunne bar ik klare tanken om at skulle arbejde helt frem til jul, så jeg tog lidt ferie:)

Stine, det ser tosset ud!

Annette, de er sq skøre de folk fra de kanter:P
Jeg tror nok, at han sagde i tv sidste år, at i 2008 havde elregningen været på 19.000 kr for november-december, så man må hvertfald håbe, at han sparer op:)