lørdag den 4. december 2010

Nær mål..

Nu mangler jeg kun 3 julegaver, så er jeg færdig- men det er også de 3 sværeste, haha:)
Vi var en tur i Nordkraft, hvor der bla. var "Fødevarermarked", men det var ikke meget ved, for det var ikke til at komme til for tykke damer i pelsfrakker og dårlige manerer!
Det indiske julemarked var også en skuffelse. I butikken i Lønstrup var der sidste år masser af smukke julekugler, men den lille bod her havde vidst kun de sørgelige rester med, så det var lidt skuffende. Til gengæld var der masser af utroligt mange smukke sengetæpper, tunikaer og andre lækre tekstiler, samt smukke bånd, smykker og andre småting, men det var jo ikke lige det, som jeg kom efter.
Skuffelsen var til at bære, for Kristian inviterede på fokost på Restaurant Azurra, som også ligger i Nordkraft.
Restauranten er italiensk og er tilmed også ejet af en italiener:)
Masser af lækker pasta og pizzaer af gode og friske råvarer, det kan jeg slet ikke stå for. Kristian fik en indbagt pizza og jeg fik en lækker pastaret med kylling, pancetta, tomat og aubergine. S
ammen med 2 økologiske saft kom vi af med 162 kr- det er virkeligt en god pris for så god mad! Eneste minus er, at vi måtte vente mere end ½ time på maden, trods at der ikke var særligt mange andre gæster endnu, men da den kom var den helt iorden- varm, pænt anrettet og med friskabgt brød og økologisk smør til.
Torvet svigtede jeg dog, men byen var fuld af mennesker og efter et par timers juleshopping orkede vi ikke til at skulle igennem byen igen.

4 kommentarer:

Maj sagde ...

Sikke en fin pakke :) Jeg troede jeg var færdig med alle mine gaveindkøb, til to af mine veninder fra skolen, synes vi skulle give hinanden gaver - typisk ;)

Lyder som om I havde en dejlig dag, til trods for tykke damer uden maner - he he he... kan S Å tydeligt se det for mig!

- Maj

Helle sagde ...

oØv bøv, nu havde vi, pigerne og jeg, lige bestemt, vi vil på "Nordkraft" i morgen. Nå pyt, vi gør det alligevel. Har nemlig ikke fået købt adventsgaver til "tøserne", så ka' vi jo gøre det i stedet ;-) Fortsat god weekend

Ps. Azzura er bare "totalt i orden " ;-)

Lone sagde ...

Hvor er det en smuk gavepakke i de fineste sarte farver :)

Jeg er spændt på at høre, om Emma har fået sine sko - og om hun vil gå med dem. Jeg har lige mødt en westie terrier med røde sko på hver pote. Hun trives fint med at gå med dem.

Bare Emma også vil gå med sine :-)

MissMuffin sagde ...

Maj, jeg elsker at pakke ind:)
Seriøst, der snakkes altid om børn og unge mennesker uden opdragelse, men jeg synes sjældent de ældre selv er særligt godt opdraget!

Helle, jeg håber I får en god tur alligevel og finder nogle gode adventspakker- I kan jo altid svinge indenom Azurra og få en "totalt iorden" pizza eller noget:)

Lone, jeg elsker jo de fine og sarte farver:)
Vi har fået skoene, men en størrelse small er alt for stor til Emma, så den model du slet ikke- selve pote-størrelsen tror jeg er sån nogenlunde, men det stykke, der skal gå rundt om benet går helt op til hendes skulder nærmest, så hun kan slet ikke gå!
Jeg skal nok ha fat i en meget kort model, for hun er jo noget kortbenet..