tirsdag den 2. august 2011

Man skal aldrig gå ned på udstyret...

Derfor har jeg også brugt en mindre formue på studie-grej idag, nu hvor jeg ved at jeg er kommet ind på Uni og selvfølgeligt ingenting har til det formål:)
Noget er købt idag, mens kalender fra Moleskine og penalhus fra Ordning&Reda er købt på vores tur til Århus. Penalhuset er bare lige blvet "pimpet" med en kvast:)
Jeg ELSKER denne serie af papirvarer fra "Flowers Pignanatures", som forhandles i Arnold Busk i Friss.
Det er ganske vidst lidt dyrt, men det er bare så smukt!
Idag købte jeg en elastikmappe til 35 kr. og en hæfte til 25 kr- men jeg tvivler faktisk på, at hæftet er et jeg kommer til at bruge, det var bare så flot:)
 Inden "Den Sunde Drikkedunk" lige steg 10 eller er det 20 kr.(!) nåede jeg heldigvis at købe 2 flasker.
Den ene til vand og den anden til juice eller saft.
Jeg er i perioder god til at bruge vores saftpresser og til at ta det med på arbejde, så nu har jeg også en drikkedunk kun til juice, for det kan afgive noget smag og farve.
"Den Sunde Drikkedunk" er helt uden alle mulige tilsætningstoffer og andet skidt.
Jeg er stadig rigtig glad for min kalender fra Moleskin.
Den er sån tilpas "oldschool" og super praktisk.
Næste sommer må vi igen til Århus efter en, for de forhandles endnu ikke her i det nordjyske. Æv.

Nu kommer det store spørgsmål så til jer uni-piger.
Hvilken skoletaske har i?
Jeg vil gerne have en der er super lækker, men ikke bare er en stor håndtaske og samtidig ikke alt for stor, men den skal stadig kunne rumme en mini-pc, et par bøger, penalhus, drikkedunk og alverdens andre mystiske ting, som på magisk vis forsvinder ned i sån en taske:)

28 kommentarer:

rijaH sagde ...

Du kan nu også købe moleskine kalendere online på f.eks http://www.moleskine.dk/ :) Men jeg har også været rigtig glad for dem jeg har haft, de er bare blevet udskiftet med min kalender på min HTC efter jeg fik den... det er bare mere praktisk efterhånden at ku smide det på telefonen og synce med google kalender :D hvad er der i øvrigt med den der drikkedunk der er så smart? :o

Mademoiselle Black sagde ...

Man skal aldrig lade sig gå ned på udstyr :-) Jeg har en Tight Pro Large fra Haglöfts, som jeg er super glad for, især til de dage, hvor mange bøger eller den bærbare skal med. Ellers bruger jeg en almindelig skuldertaske.

Helle sagde ...

Jeg købte en skuldertaske i læder på trendsales i sin tid, som kunne indeholde netbook og A4 mapper, og den har indtil videre holdt i fire år. Havde jeg råd ville jeg anskaffe mig en sort skuldertaske i læder fra tiger of sweden, de er så fine og tidsløse. Tror aldrig jeg bliver typen, der går med de der haglöfs skoletasker selvom de sikkert er meget fornuftige :-)
Held og lykke med studiet!

Kathrine sagde ...

Lækre sager! Jeg har lige købt en lilla Fjällræven taske som skoletaske, havde en alm. sort rygsæk før :)

MissMuffin sagde ...

rijaH, det har jeg set, men billederne var så små at jeg simpelthen ikke kunne gennemskue hvad det var for en jeg var ved at købe!
En tur til Århus med indlagt shopping er også fint med mig:)
Drikkedunken indeholder ikke tungmetaller og phthalater, den er genbrugsegnet, uden farvestoffer, 100% vandtæt og så er den lugt- og smagsneutral- derfor synes jeg, at den er smart:)

Mademoiselle Black, den ser god ud, men sån en taske er slet ikke mig:)
Jeg vil gerne ku gå i skole de dage der er godt vejr, men så skal tasken altså være ordenlig!

Helle, det gør jeg nok heller ikke.
Jeg tror også, at jeg vil lede efter en lækker lædertaske med brede stropper, for det er nok det tætteste på en skoletaske jeg kan komme..

rijaH sagde ...

Ah okay :) Man ska jo aldrig gå af vejen for lidt shopping :P Okay ja hehe troede den kunne noget andet smart end det der :P Men ja det er vel meget godt at undvære alle de ting ;)

MissMuffin sagde ...

Trine, Fjällräven er nok heller ikke lige mig, det er for moderne:)
Selvfølgeligt er din lilla:)

MissMuffin sagde ...

rijaH, dog ikke:)
Men jeg ved, at der er lavet nogle fancy nogen med sån nogle "kulfiltre" i, som eftersigende skulle kunne rense vandet...

Linebinevaskemaskine sagde ...

hov hvad er det for en kvast ;) mappen og hæftet er altså også virkelig fint! Jeg havde sådan en samsonite-ish en :)

Marie sagde ...

Nu går jeg godt nok ikke på Uni... Men jeg starter på gymnasiet efter sommerferien.. Så jeg føler godt, jeg kan give et lille råd til en smart skoletaske.
Lige nu har jeg en Fjällræven Big, som er stor og dejlig, men jeg ville så gerne have haft en "Decadent Bigshopper" eller en Decadent "Working bag" med enten en eller to lommer.
Selvom de er ret dyre - 1500-2000 kr, så får man også noget til pengene.
Min mor havde en taske ala Working bag with one pocket - get er også after get mærke go den model Decadent har feet deres inspiration til taske, go hun fik den som 16 årig af sin far og nu har min bror den - go den er kun brevet smukkere med årene.
Ellers ville jeg gerne have haft en "Mulberry Alexa big" men til en pris af 7000 kr er det ret meget, men tjek evt sider som Asos, Modekungen.se, net-a-porter, etsy, ebay eller amazon ud, for der kan du sagtens finde nogle fede tasker til rimelige penge. :-)
//Marie

Louise sagde ...

mht skoletaske har jansport en masse lækre! inde i friis' NEYE mener jeg, at de har dem. De fleste af dem har sådan nogle comfort halløj i 'stropperne', som mindsker vægten af ens bøger méget.

Agnethe - about a girl sagde ...

Inden du hopper i Neye eller lign, så prøv at smutte ned til Bøger & Papir i Nørresundby - de har et fantastisk udvalg af skoletasker og tasker generelt - tag et kig på hjemmesiden - www.taskeeksperten.dk, måske finder du den perfekte taske :D

Piskeriset sagde ...

Hehehe - jeg er så glad for, at du også fik købt kage-klistermærker. Det er simpelthen sådan en hyggelig omgang shopping, du har været på :-D

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Bliver sgu næsten helt misundelig - studielivet var jo også ret hyggeligt. Skønne sager du har købt.

MissMuffin sagde ...

Line, det er bar sån en lille kvast, som jeg har købt i Bahne:)
Så blir det eller lidt stilrene og kedelige penalhus straks mere fimset:)
(Og fimset kan vi jo godt li:) )

MissMarie, du har en dyr smag i tasker:)
Jeg har en taske, der kan minde om Decadent, men de er altså ikke ret gode hvis der er ret meget vægt i..
Den tror jeg nu nok, at jeg kommer til at bruge de dage hvor der ikke skal så meget med..
Jeg har kigget lidt på de der Satchelbags på ebay, de er ret fine, men jeg tror heller ikke, at de er så gode i længden..
De ligner bare de der gammeldags skoletasker som lærerene havde dengang jeg gik i folkeskole:)

Løjsen, de er bare for "skoletaske-agtige"..
Jeg er 24 og føler mig lidt for gammel til at ha en rygsæk på, selvom det vidst er at være lidt sippet:)
Fjällräven er ret seje, men passer bare slet ikke til min stil..

Agnethe, det var godt nok en fin hjemmeside- det er jo også en kæmpe butik!
Igen, taskerne er for "skoletaske-agtige". Jeg vil ha noget der er lidt smartere..

Piskeris, det er jo mig ik, sån nogle klistermærker kunne jeg da ikke lade gå min næse forbi, haha:)
Jeg kan godt li at ha nogle flotte og lidt personlige ting.
Det ku sagtens ha været gjort billigere, men så havde det lignet alle de andres:)

Camilla, måske du sku begynde at studere igen så:)
Jeg synes også det var ret hyggeligt at shoppe inde i Arnold Busk sammen med alle de små, der skal starte i skole. Selvom jeg var misundelig, så købte jeg ikke noget af det flotte Hello Kitty! bogpapir:)

Kirsten sagde ...

Jeg er heller ikke UNI studerende, men en "kedelig" folkeskolelærer OG mor ;-))

Tænker bare på din stakkels ryg, hvis du i perioder skal have mange tunge bøger og en pc med i skole... ligesom du gerne vil gå til skole, så er det bare vigtigt at du har en god RYGsæk, og ikke en SKULDERtaske... ;-);-);-)

En god rygsæk med gode skulderstropper går du bare ikke galt med, selvom du er ung og har en anden stil end vi gamle (mere praktiske) ;-))

Har selv - i perioder - gået med skuldertasker, "man" får altså ondt i skulder og ryg af det, går skævt og dårligt... husk at passe godt på din ryg, du har kun den ;-))

Malene uden R sagde ...

Skønne ting du har fundet! Jeg ofrede selv lidt penge på en drikkedunk derfra for lidt tid siden - og den er virkelig skøn at bruge. Også når man ved at der ikke er alt muligt halløj i :))

MissMuffin sagde ...

Kirsten, jeg ved det godt!
Men det er sq bar så kedeligt:)
Jeg har også kigget lidt på en rugsæk i læder, for den er også ret fin- men helt sikkert heller ikke ergonomisk korrekt..
Forstår bare ikke, at der ikke bliver lavet nogle flotte skoletasker til "min målgruppe"..

Malene, det er godt at høre:)
Jeg drikker som regel 2 liter vand om dagen, så jeg ville godt ofre lidt på en god flaske..

Katrine sagde ...

Jeg er så glad for min skuldertaske fra ByStroom, som jeg har købt i Fandango i Nørregade. Jeg gav 900 for den, men til gengæld rummer den både min pc, bøger, drikkedunk og alt det andet jeg har med. Den er i sort kunstlæder og er virkelig lækker.

Smagssag sagde ...

Jeg skifter mellem en oversize Maanii taske til dage hvor man ikke skal have så meget med og så en North Face rygsæk til de dage, hvor der skal slæbes. Det kan godt være rygsækken ikke er smart, men det er altså en dejlig måde at fragte tunge bøger, computer, madpakke, papirhelved mm frem og tilbage, uden at få ondt i ryggen.
Men jeg vil også sige, kig på asos, de har mange ok-billige tasker og så kan man jo altid finde noget at skifte med :)

MissMuffin sagde ...

Katrine, har lige tjekket hjemmesiden og der er faktisk nogle ret lækre tasker imellem.
Men 800 for kunstlæder?! Det synes jeg er dyrt når man kan få en skindtaske til samme penge og de holder nu engang bedre og bliver pænere når de bliver slidt..
Jeg må lige i Fandanko og kigge:)

Smagssag, måske jeg skal købe 2 tasker så.
Eller bare bruge den store skindtaske jeg har og så købe en neutral rygsæg til de dage hvor der skal slæbes. Så er jeg forberedt til begge dele..

Sofia og hendes familie sagde ...

Hej. Hvor i Århus har du købt den der fine moleskine kalender? hvilken butik altså ;-)
hilsen Charlotte

MissMuffin sagde ...

Miss fruity, i en boghandler nede på et eller andet torv nede ved kirken.. Kan ikke lige huske hvad butikken hedder..
Dernede hvor COS bla. også ligger- du kan se forhandlerlisten på Moleskines hjemmeside hvis du ikke lige kan regne ud hvad jeg mener;)

rijaH sagde ...

Ellers så er Arnold Busck også forhandler af dem, da min er købt der :) så hvis der er sådan en så ka du kigge hos dem

MissMuffin sagde ...

rijAH, min Arnold Busk er desværre ikke:( Men vi skal nok også være lidt bagefter heroppe:)

Tanja Agesen sagde ...

Hej

Jeg har altid brugt to tasker i min studietid. På lette dage havde jeg en super lækker skuldertaske fra Mandarina Duck (Købt i Salling). På tunge dage en neutral sort rygsæk (Købt i en golfbutik).

Nu har jeg været lærer i 6 år, og det er faktisk de samme tasker, at jeg bruger. Skuldertasken anvender jeg til hverdag, men hvis vi skal på tur til fjorden, skoven, zoo eller lignende, bruger jeg altid min rygsæk.

Hilsen Tanja

MissMuffin sagde ...

Tanja, jeg tror også det bliver det jeg gør- en pæn skuldertaske og så en neutral rygsæk til de tunge sager..

Marie sagde ...

Gammeldags skoletaske er virkelig noget af det fedeste! Så hvis du kan finde en virkelig pæn - og en som kan bære vægten i sådan en stil, vil jeg helt klart anbefale dem, når du allerede har en Decadent lignende taske.
Ellers kan du altid kigge i en genbrugs, selvom det måske ikke lyder som det fedeste, kan du også finde nogle virkelig flotte tasker der! :)