lørdag den 6. august 2011

Tidlig lørdag..

Endeligt har jeg en fridag hvor jeg kan sove så længe, som jeg nu har lyst det og så vågner jeg kl. halv6, uden at kunne sove mere. Typisk..
Så må der blive tid til en lille middagslur senere:)
Nu har jeg da hvertfald god til til lige at få bestilt studiekort og ansøgt om SU, for den slags skal jo også gøres.
Senere skal vi lige et smut ind til byen. Vi skal ha fundet en gave til Kristians far (aner ikke hvad det skal være!) og så skal jeg selvfølgeligt lige på torvet:)
Vi har inviteret os selv på mad hjemme hos mormor i aften- grydestegt kylling med kartofler, skysauce og det hele.
Jeg skal have desserten med og har endnu ingen anelse om hvad det skal være..

9 kommentarer:

Stina sagde ...

Jeg synes stadig det er utroligt at du af dig selv vågner SÅ tidligt på dine fridage:) Jeg synes det er slemt at være oppe nu, og det er jeg kun fordi jeg skal på arbejde kl. 7.

MissMuffin sagde ...

Stina, sån er det at være A-menneske:)
Til gengæld er jeg jo så ret træt om aftenen..

Karin Grøn sagde ...

Det lyder som en rigtig lørdag. jeg håber I får en dejlig dag trods lidt gråvejr. tillykke med at du skal starte på Uni som det hedder i vores verden. Det bliver spændende for dig. Sønnike har netop fået job efter 1 års arbejdsløshed efter uddannelsen var færdig sidste år på Uni som civilingeniør. Jeg fatter ikke politikerne bliver ved at hyle op om at de skal bruge ingeniører- firmaerne vil sgu ikke ansætte dem. Af hans årgang på 11 færdige ingeniører er der 2 der stadig slet ikke har været i job. Datterens kæreste læser historie på sidste på Uni så vi har haft en del tilknytning i mange år. Du kan godt glæde dig.

anni sagde ...

Jamen er det ikke dejligt sådan en skøn morgen (her i al fald)! Grydestegt kylling får vi altid til min fødselsdag og så citronfromage!
ha en dejlig weekend!

MissMuffin sagde ...

Karin, tror stadig der er efterspørgsel efter ingeniørene, men de skal have erfaring for at erhvervslivet vil ha dem og det hænger jo ligesom ikke rigtig sammen!
Jeg er heldigvis ret sikker på, at der nok skal være arbejde til mig til den tid- socialrådgivere vil der altid være brug for:)

anni, jeg har haft lyst til grydestegt kylling i sååå lang tid! Nu kunne mormor heldigvis overtales til at lave en omgang mormor-mad:)
Citronfromage har jeg faktisk også overvejet at lave, for det elsker min mor, men istedet har jeg fundet på noget andet sommerligt:)

Kirsten sagde ...

Uhm... gryde stegt kylling... det har jeg drømt om i lang tid... sammen med nye kartofler, hjemmelavet agurkesalat og nye kartofler ;-) dejligt...

Xenia sagde ...

Jeg har været oppe klokken halv seks både i går og i dag - og der er lige endnu en tur tilbage i morgen. Men uf, jeg synes det er tidligt. Jeg er vist C-menneske, ikke helt A, men heller ikke helt B :)

Hæ, lidt skægt, jeg havde også lokket min mormor til at lave grydestegt kylling, kartofler og sauce til mig og min mor for et par uger siden ;) - dog uden agurkesalat, for det kan jeg ikke lide :) Nu får jeg jo også helt lyst til det igen...

MissMuffin sagde ...

Kirsten, det smager nemlig skønt!
Jeg har også lige købt danske agurker til en omgang agurkesalat- jeg vil prøve med noget af Meyer hyldeblomsteddike:)

Xenia, jeg elsker at være tidligt oppe, men om vinteren plejer jeg nu nok at kunne sove til en 8-stykker..
Hvordan kan man ikke li agurkesalat?! :P

Kirsten sagde ...

God idé med en anden eddike, end bare den alm. lagereddike... hmmm, mon ikke jeg har et eller andet stående, som jeg nok liiiiige har glemt jeg har købt ;-))

Tak for tippet ;-)