mandag den 22. august 2011

Ude godt men hjemme bedst:)

Så er vi hjemme fra Djævleøen igen og selvom det har været en rigtig god tur, så er det nu dejligt at være hjemme i sin egen seng igen:)
Vi har haft nogle super gode og travle dage med strøgtur(købte igenting!), brunch, fødselsdagsmiddag og masser af leg.
Vi har boet hos Kristians venner i deres dejlige nye hus, så det har været det rene luksus, hvor vi har lånt deres ene bil, så vi har haft mulighed for at besøge Kristians familie.
Jeg har sovet som en sten for første gang i 100 år, men det skyldes nok også, at 2-årige William har forstået at udnytte, at der har været gæster at lege med.
Puh, al den energi der er i sån et lille menneske!
Herhjemme er køleskabet gabende tomt, så inden jeg skal møde på arbejde skal jeg vidst lige ha handlet lidt ind, så vi er klar til ugen.
Mormor giver heldigvis aftensmad, for jeg skal jo også lige hente Emma- det er vildt underligt at komme hjem og hun så ikke er her!
Jeg ved dog, at hun nyder at være hos mormor, for der er en have at bevogte og en seng man godt må sove i:)
Imorgen har jeg heldigvis en fridag, så der blir der tid til oprydning, rengøring og tøjvask, for det er jo ikke nået i denne weekend.

4 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Velkommen tilbage! Næste gang må du gerne hive fat i mig, så jeg kan udnytte chancen for at se dig, mens du er på øen :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, tro ikke, at det ikke var med i overvejelserne, men der var simpelthen bare ikke tid!
Nåede heller ikke at besøge en veninde, så jeg overvejer at tage en hyggetur i efteråret, hvor jeg lige kan få besøgt hende og hvor du kan vise mig alle de steder, som jeg bare må se:)
Selvom Aalborg og Københavns butikker ligner hinanden meget, så er der alligevel lige et par steder, som jeg gerne vil se(og smage på, haha)..

Piskeriset sagde ...

Tror lige du så må afsætte flere dage - der er jo mange steder, der så skal vises frem :-D

MissMuffin sagde ...

Ja, det skal jeg nok...
Ville gerne ha været ovre til Nordic Feed næste weekend, men jeg synes ikke rigtigt finanserne er til endnu en djævleø's tur så tæt på hinanden...
Ærger mig sån over, at det ikke var den her weekend!