fredag den 27. januar 2012

Flittig morgen...

Kristian kom jo for nogle uger siden hjem med en lille, dybfrossen kylling istedet for den store, ferske hanekylling jeg havde bedt om. Nu var den jo kommet i fryseren og så skal den også bruges.
Så i skrivende stund bobler kyllingen lystigt derud af sammen med rodfrugter, løg og krydderurter i den store, røde gryde ude på komfuret. Uhm, hvor den dufter! Det synes Emma også, for hun har fået placeret sig i sofaen, så hun kan holde øje med hvad der foregår ude i køkkenet:)
Når kyllingen er kogt så mør, at kødet falder af næsten af sig selv, er den færdig.
Kødet skal bruges til tarteletter imorgen og resten skal i fryseren, så der er til nemme løsninger på travle dage; clubsandwich, fyld i pita eller på pizza, i en salat eller en pastaret.
Emma skal også nok få hendes del:)
For ligesom at blive ved med at være lidt flittig fik jeg også børstet og klippet Emma og støvsuget og vasket gulve. Ah, så er der klart til at holde weekend med god samvittighed når jeg kommer hjem fra arbejde i aften.
Nu skal der lige studeres et par kogebøger, for i næste uge skal der fyldes op på lageret af müesli, boller, knækbrød og kiks!

5 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Uuuh, er der noget bedre end duften af kogt kylling om morgenen? :) hehe, ja det er der måske nok, men jeg synes det er et sejt og total overskudsagtigt move du lige gør det :) Jeg kan godt forstå Emse er i sit S :D

MissMuffin sagde ...

Nogen vil måske ikke synes så godt om det, men jeg kan sagtens spise varm mad om morgenen:) Den bedste kur mod tømmermænd er altså også at stå op og spise rester fra dagen før:)
Emma elsker virkeligt kylling, så der bliver et værre plageri når jeg skal ha dyret parteret, haha..

anse sagde ...

det ser rigtig godt, og sundt ud!
jeg ville høre dig om en lille ting. Om du har lyst til at sætte en bloglovin widget på din blog, så jeg kan følge dig der istedet. jeg synes det er meget nemmere at holde styr på blogs på bloglovin. og jeg går sådan set kun ind på blogger for at se nye indlæg fra dig og få andre.. men hvis du ikke har lyst så er det også okay.. go'weekend

Anonym sagde ...

Da jeg som 17-årig "gik på Marthaskolen" inde ved siden af (det gamle) folkekøkken, lærte vi, at suppe skal koge "som gravide kvinder går til kirke", altså lige slå en lille boble nu og da - endelig stille og roligt.

Den blå KitchenAid

MissMuffin sagde ...

Anna, det kommer nok her på et tidspunkt når jeg lige har sat mig ind i hvordan det virker. Det er nemlig noget med, at Google Friend Connection ophører til marts, men jeg har ikke lige gidet se på det endnu:)

Elsebeth, sån fik min kylling også lov til at stå:)