onsdag den 6. juni 2012

Resultatet af en 2-års krise:)

Cirka hvert andet år på denne tid indtræffer der en lille krise herhjemme: Bil-krise.
Kristian mente, at tiden var til at sælge vores lækre Audi A3 og så var meningen vidst, at vi skulle have en Audi A1. Da handlen med Audi A1'en gik i vasken endte det istedet med den lille sag: en Fiat 500! Vidst mest fordi, at det var muligt at gøre en rigtig god handel...
Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med den lille bil, for den store Audi voldte mig nogle gange lidt besvær, når parkeringsforholdene var begrænsede. Jeg har nemlig et ret stort had/kærlighedsforhold til at køre bil, så derfor er det også lidt traumatisk for mig når den udskiftes.
Det virker nu til, at mig og den lille Fiat bliver rigtigt fine venner, men jeg tror altså ikke, at den holder to år mere hjemme hos os:)
Ind til Kristian bliver træt af den vil jeg nyde den lille, økonomiske sag, som virkeligt passer godt til mit temperament, selvom jeg nu også nød sikkerheden ved den store, tunge Audi:)

15 kommentarer:

heidi sagde ...

Jeg er misundelig :-)
Den Fiat er min drøm om en sækkevogn (konebil), men jeg må nøjes med en 17 år gammel Opel Astra.
Jeg kan godt forstå du er glad!

MissMuffin sagde ...

heidi, det er nemlig en smart lille konebil og jeg har også ønsket mig sån en:) Synes måske bare ikke lige det er en "Kristian-bil":)

Louise sagde ...

Syntes bare det er en fin lille by bil, kikkede også på sådannet en da vi skalle ha bil, til vi måtte fornuften råde, så det blev en lidt store bil, til alle vore loppesager. ha en dejlig dag

Camilla sagde ...

I love it! Det er den mest nuttede bil, men jeg tror ikke den ville gå herhjemme - dog ikke så meget pga. hverken mig eller Mike, men mere pga. autostol, barnevogn, klapvogn, weekendseng, pusletaske osv ;o)

Anonym sagde ...

total bagatel, men har lagt mærke til, at du konsekvent staver "vist" med "d" og da jeg ved, at du er startet på en videregående uddannelse, er det en fin ting at få bugt med :-)

MissMuffin sagde ...

Louise, den er nemlig lille, fin og perfekt til bykørsel, men der kan ikke være meget i den..

Camilla, den er mega nuttet:) Så du kan bare komme med mig ud at køre, så kan du få stillet din lyster lidt. For der kan hvertfald ikke være ret meget deri..

Anonym, jeg har så lagt mærke til, at du konstant er belærende hver gang du kommentere herinde og det synes jeg faktisk er en lille smule irriterende.
For som du siger, det er kun en bagatel og det her er kun en blog og ikke en dansk stil eller en opgave på universitetet....

Line - Rotten's Univers sagde ...

Det er en super fin lille kone-bil :o) Desværre er den bare ikke speciel god til glatte veje og lange ture... Jeg synes den er meget stiv i undervognen :o) Og så har jeg desværre sat min R** for sent, så de lange stænger er den heller ikk helt tilfreds med...

Må nøjes med mandens Skoda Octavia indtil videre...

Tillykke med den! :D

MissMuffin sagde ...

Line, man kan hvertfald mærke, at man kører når man sidder i den:) Vi kører nu også mest bykørsel, men jeg er også lidt i tvivl om hvor god den bliver til de lange ture nordpå. Vi har fået nogle meget fine og eftersigende ret gode vinterdæk med, så lad os håbe at det hjælper på glatkørselen- Audien var faktisk heller ikke alt for god pga. dårlige dæk..

Piskeriset sagde ...

Jeg kan godt forestille mig, hvordan du fræser rundt i det lille sorte lyn :-D

Line - Rotten's Univers sagde ...

Dæk kan heldigvis gøre en stor forskel! :o)

Al mulig held og lykke med den ihvertfald... :D

Malene uden R sagde ...

Fint bilbytte :)
Vi havde også en ny A3, men måtte af med den igen da vi købte hus for 1½ år siden. Jeg var helt vild med den model, men A1'eren er nu også fin og meget mere parkeringsvenlig - kan godt forstå du også er vild med den model :)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, man fræser nemlig afsted når det er sån en lille bil, sån føles det hvertfald:)

Line, det håber jeg, ellers skal vi hvertfald have en anden, for det har jeg ikke nerver til:)

Malene, jeg synes faktisk at A3'ern er pænere end A1'ern, men A1'ern er jo både mindre og mere benzinøkonomisk. Desværre er der ikke så mange til salg endnu, så mens vi venter bliver det med den lille fiat:)

Anonym sagde ...

Jeg har selv en Fiat 500 og er utrolig glad for den, den er super nem og parkere:) den skal du nok blive glad for:) og der kan faktisk godt være lidt i den hvis du ligger sæderne ned. Har været til hay lagersalg og der fik jeg to stole puder tæpper og 2 stk borde med hjem:)

Pernille sagde ...

Uh! Tillykke med den fine lille øse! :D

MissMuffin sagde ...

Anonym, den er også fin, men den er stadig lille i forhold til den stpre Audi, især hvis man skal have flere personer med i bilen..

Tak Pernille, jeg er også glad for den:)