lørdag den 22. december 2012

Jule-travlheden er begyndt

Vi går nogle travle dage i møde de næste dage.
Det startede igår med den lille møgunges fødselsdag, hvor dagen først blev brugt på at købe fødselsdagsgaver og bage kage, inden turen gik nordpå.
Igen idag skal vi nordpå. Charlotte og Carsten har inviteret på gris på gril til frokost og det kan jeg altså ikke stå for, for Carsten er simpelthen så god til det der grilleri. Uhm, min ave glæder sig allerede:) Carsten og Kristian tager til hockey i Frederikshavn i eftermiddag og så triller mig og Lotte nok lige lidt konfelt, så der kan sendes lidt ned i Hjerterummet til juleaften. Tror nok det skal blive en god dag:)
Julen er helt kommet bag på mig i år, så der bliver nok noget at se til de næste par dage!

Søndag byder på gæster til kaffe, børnepasning og et lille smut ned i Hjerterummet. Skulle så os gerne lige nå at bage nogle flere kaneljulekiks, farve hår og have købt det sidste ind til juledagene. Mon ik jeg når det...

Jeg har ikke glemt at trække en vinder af konkurrencen om den lækre pakke med krydderier, men tiden har lige været imod mig. Det gøres i aften eller imorgen tidlig. Så har du endnu ikke deltaget, så skynd dig da lige forbi HER:)

2 kommentarer:

Camilla sagde ...

Ej, nu får jeg helt dårlig samvittighed til at have påvirket at der er endnu mere på programmet :o( Men grill i dag og julekonfekt lyder til gengæld som en skøøøøn dag :o)

MissMuffin sagde ...

Camilla, det skal du ikke, for der er netop lige hul når Victor kommer og jeg dør nok ikke af, at sidde lidt mindre i sofaen:)
Vi åd "desværre" så meget idag, at vi ikke orkede andet end at falde om i sofaen, men jeg tror snart jeg kan stå op igen og kan bevæge mig i køkkenet:)