mandag den 3. december 2012

TEST: Konnerup Chokolade

Det er ikke så dårligt at være blogger, når der lander en lækker kasse med chokolade på ens bord:)
Konnerup og Co har været så venlige at sende mig en kasse fuld af lækkerier, som jeg har nydt i fred for Kristian, der ikke er den store chokolade-spiser.

Billederne er lånt hos Konnerup og Co, for jeg kunne slet ikke få mit kamera og den shiny emballage til at samarbejde.
Jeg har modtaget 3 af de her små plader med chokolade, Hvid chokolade med lemon, 70% og Peppermint.
Chokoladerne er lavet i en perfekt størrelse der lige er til at dele med en man holder af, men de kan nu også godt lige passe til bare en, hvis det nu er en af de dage hvor man trænger lidt ekstra:)
De små plader koster ikke alverden og vil gøre glæde i en pakkekalender eller som en værtindegave.
 
 
Hvid chokolade og lemon: Chokoladen her smager virkeligt af citron og er rigtig frisk. Jeg var meget overrasket over den rene citronsmag, der slet ikke er bitter. En lækker og anderledes chokolade.
 
70%: Jeg er vild med mørk chokolade og den her er ret god. Mørk chokolade kan være ret bittert, hvilket jeg godt kan lide. Den her er lidt mere sød, men med en dejlig bitter eftersmag og en god sprødhed.

Peppermint: Igen en god sprødhed fra den tykke plade. Chokoladen er med sine 70% kakaoindhold let bitter med en frisk smag af pebermynte. Super lækker chokolade, som man kun behøver et lille stykke af, for der er masser af smag deri.
 
Emballagen er rigtig smuk og indbydende, hvilket jo betyder meget for helheden, når jeg skal vurdere et produkt.

 På hjemmesiden står de her flødekarameller som saltkarameller. Man kan da også ane en lille smule salt, men ikke så meget, at jeg synes det er påfaldene. Generelt er jeg ikke vild med de her karameller, for de er alt for bløde og smager mest bare af kondenseret mælk. De var ret skuffende!
 Der var også et par af de her små marcipanhjerter med, men de er endnu ikke spist.
Hvis man bestiller på hjemmesiden kan man endda få skrevet et navn derpå og det synes jeg er ret fint til en lille adventgave, værtindegave eller pakkekalender nu hvor vi nærmer os den søde juletid:)

Uha, denne kassemed 16 stykker fydlt chokolade har jeg næsten ikke nænnet at spise, men det smager jo såå lækkert:) Nogle gange må man jo også ofre sig:)
Det er helt ok chokolade. Helt fantastisk synes jeg dog ikke den er, men den er ikke dårlig. Bare sån lidt middel. Kun nogle af stykkerne smagte igennem af det de nu skulle, mens de andre var lidt kedelige og neutrale i smagen. Jeg foretrækker helt klart Summerbird eller Aalborg Chokoladens frem for den her.

Der var også et sæt chokoladepinde med, som desværre ikke er afprøvet endnu.
Skal bare lige ha købt noget sødmælk så skal de prøves:)


Generelt får chokoladerne fra Konnerup 4 ud af 6 stjerner.
Det er god chokolade, men ikke helt fantastisk. Pladerne er vildt gode, mens karamellerne og de fyldte chokolader skuffer. Pladerne- især den mørke- vil jeg helt sikkert købe igen, men ikke de øvrige produkter.
 

3 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

Jeg elsker simpelthen den hvide med citron :) jeg køber den altid når jeg støder på den

Maj sagde ...

Åh den hvide med lemon lyder virkelig lækker! Jeg må indrømme at jeg heller ikke synes de fyldte chokolader er de bedste, en fin kvalitet og smag, men foretrækker også summerbird :)

- Maj :D

MissMuffin sagde ...

Line, den er også overraskende lækker. Har smagt andre slags der bare var sån lidt bitre i det, men den her smager jo virkeligt af citron. Også en ny favorit her. Du kan nu også roligt købe den med mint, den er også ret god.

Maj, den er rigtig lækker! Den må du prøve!
Synes også kun, at de er "okay", men ikke noget særligt.. Ok, den med caramelcreme er virkeligt nice:)