tirsdag den 18. december 2012

Tirsdags-TV

Puha, så er det i aften at min TV-debut sendes:)

Mandag var stop-prøve på Uni og endda en rigtig træls en af slagsen. Fredag får jeg afvide, om den er bestået eller ej, så kryds lige fingre. Det var nemlig noget skidt, så tror jeg har brug for det!
Nu har jeg juleferie og det skal altså nydes.
Først går turen ind til byen efter den sidste julegave og et par andre småting og så er jeg ved at være klar til jul. I aften kommer Madklubben til lidt aftensmad og Tv-kiggeri, så det skal nok blive en rigtig god dag.
Først må jeg nok hellere lige få skrevet den huskeseddel og smidt en dej sammen til boller, inden tur går til centrum.. Hvis jeg er lidt effektiv når jeg måske også lige en maskine vasketøj og en omgang kaneljulekiks mere:)

20 kommentarer:

Lone sagde ...

Jeg krydser fingrer alt, hvad jeg kan. Du består helt sikkert prøven. Jeg tror, du er omhyggelig med alt, hvad du laver :)

Jeg glæder mig til at se dig i Nyhederne. Må dog også vente, til linket bliver lagt ud.

Rigtig god fornøjelse med Madklubben i aften.

Livet i Troldehulen sagde ...

Ih det blir spændende, det vil jeg glæde mig til at se. Er det i Tv-nord kl. 19.30?

Held og lykke med prøven, sikke en fesen dag at få at vide om man er bestået eller ej. Det kan for nogen komme til at betyde træls jul - æv da.

MissMuffin sagde ...

Lone, men du ved hvordan det går når man er lidt nervøs, så går det ikke helt så fint- og jeg er faktisk ret kamerasky:)

Livet i Troldehulden, det er det ja:)
Det er lidt fesen ja, for reeksamen er allerede 3. januar, så juleferien skal bruges på at læse endnu mere op. Så jeg håber virkeligt, at den er bestået!

Mette sagde ...

Hende kender jeg... næsten :-)

Sød, naturlig og afslappet. Var du nervøs lod du dig ikke mærke med det.

Liselotte sagde ...

Hvor var du da bare sød :-)

Trillemus sagde ...

Sikke en fin udsendelse. Det klarede du fint.

Kh Mette

Unknown sagde ...

Du klarede det flot....og ihhhhh hvor har jeg bare lyst til kage NU!

Peppe sagde ...

ih et godt lille program :)
Jeg fik ikke lige fat i hvad kagerne hed? vil du lave et link til opskrifterne ?

Livet i Troldehulen sagde ...

Rigtig fint indslag! :)
Hvor er det sjovt at se personen bag bloggen, og så det at blive overrasket over at du slet ikke ser ud som jeg havde forestillet mig :D

MissMuffin sagde ...

Mette, tak:)
Det var jo heldigvis ikke live, så de gange jeg klokkede i det er blevet lavet om og klippet fra. I forhold til hvor mange timer der blev filmet er der jo kun en brøkdel der blev til TV:)

Liselotte, mange tak:)

Trillemus, mange tak fordi du så med:)

Susanne Nielsen, det er en af ulemperne ved sån noget mad i fjernsynet:)

Peppe, det er fordi at de ikke er blogget om endnu, da de er gemt til dem, der kigger forbi netop kun på grund af programmet. Så de kommer de næste dage:)

Livet i Troldehulen, nu gør du mig nysgerrig- hvad havde du forestillet dig:)

Helle sagde ...

Det var et rigtigt godt indslag. Og hvor er du sød ! Kunne slet ikke se eller mærke, at du var nervøs :-) Tillykke med tv-debutten :-)

Livet i Troldehulen sagde ...

Ha ha, jamen det ved jeg ikke :) Men kender du ikke det der med at man har et billede af hvordan en person ser ud og når man så ser dem, så ser de helt anderledes ud?
Heldigvis er det ikke noget negativt ;)

MissMuffin sagde ...

Helle, jeg var heller ikke vildt nervøs, for det var ikke live og noget blev også taget o flere gange, så det væreste hakkeri og sån er heldigvis klippet ud :)

Livet i Troldehulen, jo, forstår udemærket hvad du mener. Fx. opdagede jeg den anden dag hvordan ham MC Ejner med julesangen ser ud og blev så skuffet. Der var ikke eget stor, tyk rapper over ham!
Var bare nysgerrig for hvordan man tror, at MissMuffin ser ud i virkeligheden:)

Sofie Maria sagde ...

Ej sikke en fin udsendelse! Du er god på TV! Men hvor er det sjovt at se personen bag. Du ser bare slet ikke ud som jeg forestillede mig i hovedet! :)

Lone sagde ...

Dejligt at se dig live :-) Sød og naturlig, som jeg havde forestillet mig.

MissMuffin sagde ...

Sofia Maria, hvad forestillede du dig så?!

Lone, de lyder da godt:)

Sofie Maria sagde ...

:) Jamen bare en helt anden type - måske sådan lidt lillepige-sød og med lyst hår! Du er bare en helt anden :D Og bestemt ikke negativt ment! :)
Det er lige som hvis man læser en bog og så ser filmen - hvor ens egen forestilling om personerne bare slet ikke stemmer overens med skuespillerne!

Nå, nu vil jeg lave en portion af dine FANTASTISKE vaniljekranse - deriøst de slår alle andres ;)

MissMuffin sagde ...

Sofia Maria, jeg plejer også at være lyshåret og der plejer også at ligge et billede af mig på bloggen hvor jeg er lyshåret, så kan godt forstå hvis du forventede det. Det sidste års tid har jeg farvet det mørkere og mørkere, men det blev lige mørkt nok sidste gange:)
Er det mor Jyttes vaniljekranse? De er nemlig vildt gode:)

Sofie Maria sagde ...

Ah så er det nok det billede der har ligge i mit baghoved og kreeret et billede af dig i min hjerne ) Men jeg synes det mørke hår var flot og passede til dit ansigt! :)

Ja, det er nemlig Jyttes vaniljekranse med dejligt meget smør ;)
Da jeg bagte dem og dem med hjem til min svigerfamilie sidste år, rørte ingen alle min svigermors småkager - kun mine vaniljekranse - haha ups.

MissMuffin sagde ...

Sofia, jeg kan heldigvis bære begge dele, men min mor er også helt lys og min far er ret mørk, så jeg har fået en blanding:)
Haha, stakkels svigermor:) Jeg er også ret vild med dem- jeg tror, at det er al smørret der er hemmeligheden:)