mandag den 17. december 2012

Drømme-kontoret :)

Vores kontor er på nuværende tidspunkt temmeligt kedeligt og består kun af 4 flyttekasser, vasketøjsstativ og et par små møbler, som vi ikke ved hvad vi skal gøre med, men heller ikke vil af med... Der er bare ikke lige flere penge at gøre med:)
Kunne jeg bestemme helt selv, så skulle det se sådan her ud med skrivebord fra Ikea, metalreol fra Ikea, sovesofa fra Ikea og den fine Ghost stol. Tilsat bløde puder, kontorgrej fra House Doctor, lampe fra Housedoctor, bakke fra Hay, papirkurv fra Ferm Living og så den fine Grass Vase fra Norman Copenhagen.

Jeg er vild med skrivebordets farve, men ved at Kristian aldrig går med til det.
Bænken er han derimod med på, for den kan trækkes ud til ekstra sovepladser- og så kan man da også altid lige hvile sig der hvis at lektierne bliver for strenge)

Normalt er jeg slet ikke til en masse farver i min boligindretning, men det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke kan li det. Jeg trives bare bedst med naturlige og lyse farver. Kontoret vil jeg ikke tilbringe så meget tid på, at jeg ville nå at blive træt af farverne, så jeg synes det kunne være skønt med det lilla bord..
Bordet kan sagtens tones ned ved at tilsætte en mere rustik stol, bløde tekstiler og nips i mere nedtonede farver hvis det bliver for meget med lilla bord, plasticstol, grøn vase og lyserød papirkurv.

5 kommentarer:

Vogel sagde ...

åh jeg gad virkelig godt jeg havde et ekstra værelse som jeg kunne lave om til kontor men det er lidt svært i en lille to-værelses lejlighed. Jeg var dog så heldig at finde det fineste gamle chatol på den blå avis. Så kunne jeg få gemt printer, internet router samt bøget og skrive ting væk. Det har også gjort at jeg kunne få mit spisebord tilbage igen, det blev nemlig brugt som kontor :)

MissMuffin sagde ...

Vogel, et chatol er også en rigtig god ide:) Det skal lige overvejes. Kristians mor havde det smukkeste chatol i sån en fin lys grå/blå farve. Måske jeg skal se om jeg kan finde et og male det. Tak for tip:)

Lone sagde ...

Søde MissMuffin. Du må fortælle mig, hvilket program du medvirker i i dag. Jeg har kigget på TV2 Nord's programliste for i dag men kan ikke se, hvilket et, du medvirker i. Jeg vil jo gerne se dig bage kager :-)

Irene sagde ...

Jeg vil også gerne se dig i tv i aften, men er det kun nord Jylland som kan det?????
Øv hvis jeg ikke kan, jeg har sådan glædet mig.....
Knus irenr

MissMuffin sagde ...

Lone, det er TV2Nords nyheder der sendes der sendes 19.30-20.00, men jeg ved ikke lige præcist hvornår i udsendelsen det bliver- bare engang i løbet af den halve time:)

Irene, det er det nok. Men jeg mener, at man kan se det live via sin computer, men det ligges også ud på deres hjemmeside efterfølgende. Når linket kommer skal jeg nok ligge det herind..