torsdag den 3. januar 2013

2013


2012 har været en spændende år for mig, især fordi at vi købte vores første hus! Endda lige det hus, som jeg længe har været vild med:) Og så er der jo tilmed kommet endnu et "familiemedlem" til, nemlig Frede. (Den mår, der åbenbart er flyttet ind på loftet tæller ikke!)
Derudover har det også været spændende for mig, at jeg på grund af bloggen kom i TV. Ganske vidst kun lokalt TV, men alligevel- det var temmeligt grænseoverskridende:)
Jeg plejer ikke at lave nytårsfortsætter, men mere nogle punkter, der kunne forbedres:)

Sidste år lød de sådan her:
  • At jeg holder studielivet ud, selvom det ikke tiltaler mig særligt meget.
  • At jeg fortsat ser mine skønne veninder mest muligt.
  • At jeg fortsat forsøger, at spise mindre nutella (og drikke mindre cola)
  • At jeg priortere træningen(yoga) lidt højere, så det bliver 2 gange om ugen.

De første to er lykkedes meget godt. Jeg er blevet gladere for at læse nu hvor jeg ikke længere skal spilde tid på basis, men udelukkende har fag, der relaterer til min uddannelse. Heldigvis er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg har valgt rigtigt, for jeg synes, at socialt arbejde er vildt spændende og jeg holder meget af både mit studie og min arbejde i varmestuen.
Nutellaen og cola'en er meget i perioder, men det kunne vidst godt ha været bedre:) Nu er jeg løbet tør for Nutella for første gang længe, så lad os håbe 2013 starter lidt bedre, haha..
Yogaen gik godt, men efter mit fald på trappen i september, flytningen og lidt døje med ryggen er det helt gået i stå. Første hold er allerede gennemført, for jeg savner det! Så må vi håbe at haleben og lænd vil være med...

I år bliver mine punkter følgende:
  • At jeg fortsat ser mine skønne veninder mest muligt.
  • At jeg skal fortsætte med yoga'en.
  • At jeg skal mere på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, for det er altså hyggeligt.
  • At jeg skal spise lidt sundere- bare lidt mindre kage, nutella, cola og chips, ikke noget med slankekur.
  • At jeg skal læse flere ikke-skolebøger, for jeg elsker at læse.
Ja, det må være det! Så må vi se om det lykkedes:)
Har I nogle spændende ting på jeres liste?

10 kommentarer:

Camilla sagde ...

Nu siger du godt nok lokal TV - jeg tror dog måske, at du har været i Danmark Rundt eller lignende. Husbondens bror og svigerinde, som bor i Kolding, nævnte nemlig, at de havde set dig, og roste dig meget :o)

På min liste for 2013 må være blot 2 ting (som dog indeholder flere ting hver) - at tabe mig, men mest vigtigt at få mig et arbejde!

Marie sagde ...

Sikke en sød liste og kan godt følge dig i det med ikke at lave deciderede nytårsforsætter - det virker jo alligevel aldrig :-p Min liste i år ser sådan her ud: http://www.marieholm.dk/2013/01/2012-opsamling-pa-spadomme.html

MissMuffin sagde ...

Camilla, det har du vidst godt nok ret i, for jeg er vidst også blevet "spottet" på fyn! Sig mange tak til dem:)
Uha det er også to af de store mål må man sige!

Marie, det gør det nemlig ikke:)

Jønne sagde ...

Hvis det er rigtigt du har en mår på loftet så er det altså meget vigtigt at den kommer ud hurtigst muligt. Sådan en kan ødelægge isoleringen fuldstændigt. Derudover larmer den frygteligt, og tænk lige hvordan det kommer til at lugte hvis den slæber en død fugl ind der ligger og rådner et sted hvor man ikke selv kan fjerne den. Jeg har prøvet det hele - Det er slet ikke sjovt. Det er med at få lukket alle huller og sprækker i taget så den ikke kan presse sig ind. Den skal ikke bruge meget plads, ca som et hønseæg.
Jeg har nydt din TV debut på nettet flere gange, sådan for at få det hele med. Nu venter jeg så bare på at der kommer en to'er!!!

Piskeriset sagde ...

Der burde være et 'komme forbi Djævleøen mindst en gang'-punkt på den liste ;-)

Jeg har - pudsigt nok - blogget lidt om nytårsforsætter tidligere i dag, og hovedpunkterne er mere økologi, mere vin og flere billeder ;-)
http://piskeriset.dk/2013/01/03/arets-nytarsforsaetter/

MissMuffin sagde ...

Jønne, vi har mår- dens toilet er nemlig på selve lemmen til loftet og så larmer den ganske frygteligt, især om morgenen. Så vi er igang med høj musik og skal idag hente et eller andet, den ikke kan li lugten af. Problemet er, at vi har en vandskade på loftet som følge af fygesne. Det kan først laves når forsikringen godkender det og det er tydeligt, at det er samme sted som sneen, at det lille uhyre kommer ind. Så nu skal vi også lige være sikker på, at den er helt væk inden vi får lukket hullet. Jeg kan godt nok låne en fælde af en jæger, men jeg synes det vil være mest skønt hvis den bare flytter af sig selv:)
Haha, du skal vidst ikke regne med en 2'er. Det var kun den ene chance jeg fik:)

Piskeriset, det tror jeg så også kommer til at ske, for vi har snakket om at tage en tur over til sommer, for Kristian har en del familie derovre.. Nu må vi lige se på det- du hører hvertfald fra mig, for jeg får brug for en guide når jeg skal se alle de spændende steder:)


pandeanne sagde ...

Du er sød på tv - du nåede helt til Tv2 Lorry (Danmark Rundt) den anden nat, da jeg ikke kunne sove.. :)
Smukke billeder og dejlig blog! :D

MissMuffin sagde ...

pandeande, gjorde jeg? Puha, s er der godt nok mange der har set mig:)

pandeanne sagde ...

Jep - klokken var omkring 2.30, så lige der var det vist kun mig der så det.. :)
Men det var i Danmark Rundt, og de viser jo ikke hvad som helst.. :)

MissMuffin sagde ...

pandeande, der er nok næppe andre der ser den slags på det tidspunkt:)Jeg kender ikke selv lige Danmrak rundt, men hvis du siger det er det sikkert rigtigt:)