søndag den 13. januar 2013

Hjemvendt

Der er tilsneladende stadig problemer med at uploade billeder på blogger.
Nogen der ved hvad man lige skal gøre ved det?
Derfor kommer der heller ikke lige en masse billeder fra Berlin endnu, men det var nu heller ikke sikkert, at der kom alligevel, for jeg er noget smadret.
Jeg havde en rigtig god tur, men er selvfølgeligt kommet hjem med en omgang influenza!
Igår stod på polterabend for en rigtig dejlig veninde, så nu er de sidste kræfter brugt og jeg er ret slatten!

9 kommentarer:

Nørkle Tøserne sagde ...

Jeg vil anbefale dig at prøve med en anden browser. Bruger du fx altid explorer så prøv med chrome eller firefox... Oftest løser det problemet.
Mvh Rikke

Stinky Winky sagde ...

Jeg vil lige som Rikke anbefale en anden browser, det har i hvertfald fungeret for mig.
Velkommen hjem! :)

Mvh. Michelle / stinkywinkysverden

MissMuffin sagde ...

Rikke, tænkte nok det var det. Men jeg er vanemenneske og bruger aldrig andet end explorer, så det er virkeligt irriterende...

Stinky Winky, det må jeg så se på, men jeg hader at bruge andet end explorer..

Nørkle Tøserne sagde ...

Jeg bruger også altid explorer men har forsøgt med held at bruge chrome når jeg har oplevet disse fejl... Og efter et par gange så har det igen fungeret i yndlingsbrowseren :-)
Mvh Rikke

Jønne sagde ...

Den seneste tid har jeg hørt om andre bloggere som har opbrugt sin lagerplads til billeder på picassa web album. Det er der dine billeder bliver gemt når du bruger blogger. Jeg fandt lige en god vejledning til hvordan du undesøger det.
(kopier selv linket)

http://belladotte.blogspot.dk/2012/11/opbrugt-kvote-af-billeder-pa-blogspot.html

Og her er andre gode råd om problemet.

http://frafroetilblomst.blogspot.dk/2012/11/spar-plads-spar-penge-min-lsning-pa-1.html

http://frafroetilblomst.blogspot.dk/2012/11/spar-plads-spar-penge-min-lsning-pa-1.html

Du har jo et godt kamera så jeg tænkte at dine billeder måske fylder for meget. Jeg kan så bare ikke forstå hvis du ikke har fået besked om det. Men prøv lige at finde ud af hvor mange % du bruger af din lagerplads.
God søndag...
Janne Jacobsen sagde ...

Jeg oploader billederne til mit Picasa webalbum og henter billederne derfra. Det er faktisk lige så hurtigt.

Belinda sagde ...

Ved ikke om du har en ipad, men har hørt at du derigennem godt vil kunne uploade billeder selv om du ikke kan fra din bærbar.

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Hej søde. Velkommen hjem. Jeg glæder mig helt vildt til at høre om din tur :) Øv med influenzaen :( Det er vist typisk dig, din sølle skid....

Jeg bruger Chrome og der er ingen problemer med opload af billeder. Prøv det - det er super nemt! (også for de vanedannende mennesker, som bare helst bruger explorer (incl. mig selv))

MissMuffin sagde ...

Jønne, det punkt er jeg nået for længst. For flere år siden faktisk, haha. Så jeg betaler gladeligt det jeg bliver nød til, for bloggen kan ikke undværes.

Janne, det va en mulighed- det tror jeg nemlig god jeg kan finde ud af.

Belinda, det har jeg(Kristian har), men jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal gøre det, haha. Men jeg kan selvfølgeligt bare bruge hans mac i stedet.

Kristine, tak:)
Har faktisk ikke været syg længe, men min krop kan altså bare ikke håndtere sån en tur- ender altid med at blive syg når jeg har været på studietur. "Dårlig mad", for lidt søvn og alt det sociale er mere end jeg kan klare..
Jeg må prøve chrome så- eller Kristians mac ind til det løser sig, for det er irriterende- og utroligt at det skal tage så lang tid for blogger at fikse..