mandag den 28. januar 2013

Smukke dage

Sidste uge bød på en smuk morgen, fyldt med frost og smuk solopgang. Det pynter godt på haven, nu hvor der ikke er meget grønt at komme efter.
Lørdag var en smuk dag, for gode venner blev gift efter maaaange års kæresteri. Selvom det er lidt hårdt, så elsker jeg at være til bryllup! Masser af kærlighed, god mad og festlige mennesker..
Jeg klarede mig igennem at stoppe bruden i en kæmpekjole, bage alt for mange kager til receptionen, tage rigtigt mange billeder og holde tale uden nogen store katestrofer, så det var en rigtig fin dag:)
Emma overnattede hos mormor, så søndag stod på frokost i Sæby og ellers absolut ingenting udover sofahygge:)

Det kan ikke blive ved med at gå med ingenting, så idag skal der laves lidt. Lidt vasketøj og en køretur med støvsugeren...
Vi har jo haft vandskade i loftet i vores soveværelse og det vælter bare ind forsikringsskader her i Olivia, så vi er lidt slidte for tiden. For at gøre en laaaang historie kort kan jeg kun sige, at det kommer til at tage tid inden vi får lavet noget som helst. Så idag skal jeg have kigget på kontorets indhold, så det kan blive et lidt skønnere soveværelse ind til vi får det lavet. Det der med at sove mellem halvtomme flyttekasser, papirer og andet rod på en madras på gulvet duer bare ikke for mig.

4 kommentarer:

Maria sagde ...

Fine stemningsfyldte billeder og fin opdatering. Jeg kan altså godt lide sådan nogle blogindlæg der fortæller lidt om hverdagen. Held og lykke med reparationerne, håber I kan holde humøret oppe, det med vandskader er ikke sjovt, jeg har selv været der. :/

MissMuffin sagde ...

Maria, det kunne jeg forstå, at mange godt kunne, så det skal jeg se om jeg kan blive bedre til- hvertfald når der sker lidt udover det sædvanlige:)
Vi er virkeligt så uheldige og har 2xvandskade, forkert hældning i gulvet, utæt vindue, mår på loftet og problemer med kloakken :(

Mit element sagde ...

Flotte flotte billeder! Danmark er smuk, selv om vinteren ;)

Hilsen
// CUPCAKE-STYLISTEN //

MissMuffin sagde ...

Riks, frostvejr er hvertfald rigtig smuk- tø og sjap som idag pynter nu ikke så meget:)