fredag den 13. marts 2015

Forårsfornemmelser


Efter at jeg lige pludseligt boede i et blåt hus har jeg også fået en kærlighed til blå og lilla blomster.
Især hornviolerne elsker jeg, så her i foråret køber jeg rigeligt!

Jeg er vidst ikke den eneste der lider af forårsfornemmelser disse dage, hvor solen vejret har vist sig fra den gode side med masser af sol.
Selvom det er liiidt tidligt og der også har været nattefrost, så kunne jeg ikke stå for bakkerne med smukke hornvioler og stedmoderblomster, så der blev plantet lidt her i ugen. Nogle af stedmoderblomsterne hænger dog lidt ed hovedet efter 2 dage med nattefrost, men de fleste klarer sig vidst.
Sidste weekend var ren "arbejdsweekend" herhjemme med opsætning af hønsehegn, rengøring, vasketøj og så satte vi vores lille teknikrum i stand med maling, nye vasketøjskurve og et forhæng til at dække alle de grimme hylder med rengøringsmidler osv.
Denne weekend bliver helt anderledes med fokus på hyggeligt samvær. I morgen kommer Uni-pigerne og deres unger til brunch. Søndag skal Kristian og jeg til brunch og wellness på Ruths Hotel i Skagen. "Nogen" fylder rundt i næste uge og det skal fejres, når han nu ikke vil have stor fest eller noget.
Dejen til gulerodsboller hæver i køleskabet og nu står den på min ynglings-fredagstradition: dåsecola :)4 kommentarer:

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Uhh jeg elsker også disse fantastiske forårsdage! Sidste weekend kunne jeg heller ikke holde fingrene fra stedmorblomster og små påskeliljer længere, som nu pynter ved fordøren. ¨
Det er en sød ide med lidt halm, i krukkerne.

Lise sagde ...

Det er også det yndigste blå hus du bor i og hornviolerne er så skønne. Sidste år klippede jeg mine ned et par gange og de blomstrede sidste gang i oktober, så synes de er alle pengene værd :)

MissMuffin sagde ...

Charlotte, det ser desværre ud som mange af mine ikke overlevede nattens frost, men så må der skiftes lidt ud.
Halmen hører egentligt til hønsene, men jeg tænkte det kunne se fint ud :)

Lise, det er et yndigt blåt hus :)
Vi havde også nogle der blomstrede hele sommeren, så man kan godt være heldig :)

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.