onsdag den 23. januar 2013

TEST: Lékué Vaffelform


For laaang tid siden fik jeg tilsendt denne smarte vaffelform, men jeg fik den først testet i sidste uge. Men det er vidst godt nok, for den kan gå hen og blive farlig:)
Den er både testet til søde og grove vafler, hvor begge blev en succes. De får ikke helt samme sejhed som en belgisk vaffel har, men de får en dejlig sprød overflade og svampet indre.
Sættet består af 2 silikoneforme med pladds til 4 vafler i hver. Det er praktisk nok, for så kan man nemt lave en lille portion uden at have gang i en hel stor form og det er nemmere at håndtere.
Formene er nemme at vaske af og er i en lidt tykkere kvalitet end de fleste andre silikoneforme, hvilket også betyder de er nemmere at arbejde med.
Sammen med formene kommer der et lille opskrifthæfte med inspiration. Jeg baksede selv mine vafler og sammen og det virkede fint:) Opskriften kommer en anden gang:)
Jeg giver formene 5 store stjerner ud af 6 mulige.
Det giver ikke helt det samme som belgiske vafler eller vafler lavet i jern, men den giver stadig et rigtig godt resultat og er super nem at anvende, rengøre og så fylder den ikke ret eget.

4 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Tak for din anmeldelse for lige præcis disse er på ønskelisten her :-)

MissMuffin sagde ...

Dem kan du hvertfald roligt ønske dig :)

Annemette sagde ...


Den lyder til at vaere smart när man elsker vafler, og jeg tror du har ret i at det kan gä hen og blive farligt med sädan en form :-P

MissMuffin sagde ...

Annemette, vafler er en god ting:) Formen kan godt blive lidt farlig ja, for den er ret nem at have med at gøre:)