mandag den 12. maj 2014

Lidt nyt i Olivia


På vores lille kontor er skrivebordet et gammelt, fransk køkkenbord med ujævn bordplade og masser af patina. Kristians store ønske var en Hay "About a Chair" så efter mange måneders opsparing har skrivebordet nu fået godt selskab:)

Kristan har noget med stole og stolen fra "Sack It" er også en af hans investeringer, dog er den ved at være en gammel beboer i Olivia. Jeg synes, at den er lidt stor og klodset, men med en fin pude og et længe ønsket tæppe i syrenfarvet perlestrik, så kan den godt passe ind her.

Aalborg-plakaten fra Kortkartellet er virkeligt sjov og fin. Vi bor jo i Nørresundby, men den har også fået lov at komme med på plakaten, så derfor kan den godt bo her uden man beskyldes for at tro, "at an bor på den rigtige side af fjorden":)
(Og JA, jeg spurgte om lov inden jeg købte den i lyserød og fik til sidst lov :) )

Syrener fra haven- bare fordi de er så smukke og fylder hele stuen med en skøn duft af forår:)

Jeg elsker loppesager, men for det hele ikke bliver for ensrettet kan jeg godt lide at blande det med lidt design. Kristian elsker designmøbler og den mere rå og stramme stil. Jeg elsker gamle ting, bløde former og lyse farver, så det kan være en kunst at få det hele til at gå op, så vi begge kan holde ud at bo her.
Salg af nogle gamle møbler og lidt opsparing betød, at vi til sidst kunne købe stolen, som Kristian har ønsket sig længe. For at jeg også kunne se den herhjemme blev kompromiset lyse træben og betræk i smukt, lyst uld. Det sammen med plakaten fra Kortkartellet. Kristian var mest til den sorte, men imod at den kom i en sort ramme som huset øvrige billeder, så fik jeg lov at vælge den i farven "Dusty Rose".
Men, de fleste vil sikkert sige, at vi stadig bor meget feminint, men dengang vi boede i lejligheden var det MEGET værre, så jeg har virkeligt taget mig sammen efter vi flyttede i hus:)


2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

About a Chair er nu også fin, synes jeg!
Min kæreste er også fan af Sack it - tror det er fordi den både er lidt rå og sådan - og samtidig emmer af Playstation-hygge med drengene.

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, det er den da- især i den grå farve:)
Ja, det tror jeg du har ret i, men vores kan heldigvis ikke være i stuen, så den er hyggekrog i kontoret. Men her flygter Kristian også gerne hen når der bliver for meget pigefnidder:)