onsdag den 28. maj 2014

Morgenmadsvafler med banan
Morgenmadsvafler er den rene luksus, både til hverdag og weekend. De her er søde, men stadig fyldt med ene sunde sager, der kan forsvare at spise dem lige så tit du lyster:)

Hvis min morgenmad skal være uden en masse stivelse, så kræver den planlægning og god forberedelse. Jeg spiser ofte en  portion Bananpandekager eller Sunde Morgenmadsvafler med yoghurt, frugt, bær, nødder, kokos og måske en smule chokolade på toppen.
De her pandekager er en nyt morgenmadshit, der sagtens kan bages i større portioner og så lige lunes en travl morgen inden de toppes med lige den topping, som man nu har lyst til.
Opskriften fandt jeg hos Emily Salomon.
Denne gang blev de toppet med græsk yoghurt rørt med gavmilde mængder vaniljepulver, hindbær, blåbær, chiafrø, pistacienødder og mørk chokolade.
Har man lyst, så kan man sagtens tilsætte fx chiafrø, kokos, birkes o.lign til dejen inden bagning for lidt ekstra fiber og knas.Morgenmadsvafler med banan (4 stk.)
3 modne bananer
3 æg
6 spsk. boghvedemel
1 tsk. vaniljepulver
smør til stegning

Mos bananerne rigtigt godt, så der ikke er alt for mange klumper.
Pisk æggene sammen og bland dem i. Pisk boghvedemelet i.
Dejen er ret tyk, men det skal den være.
Smør vaffeljernet med lidt smør og kom ca. 1 dl. dej i. Bag vaflerne til de er gyldenbrune og server.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhm! Tak for opskrift! Den skal snart prøves :-)

MissMuffin sagde ...

Nana, det er virkeligt en lækker morgenmad, men de er helt sikkert også gode som en sund dessert eller en mættende eftermiddagssnack :)