søndag den 4. maj 2014

CakeKeramik er en af mine store svagheder. Jeg elsker skåle, fade, kander og tallerkner, der forskønner bordet og de lækkerier jeg laver i køkkenet. Man skal aldrig gå ned på udstyret- slet ikke det fine og sjove af slagsen:)

Da jeg så dette smukke kagefad på en anden blog måtte jeg bare eje det, men det var nu ikke helt så nemt at finde nogen steder der forhandler Keith Brymer Jones.
Heldigvis vidste det sig, at det faktisk kunne findes hos Purestyleliving, hvor jeg før har handlet med stor succes.
Man skal aldrig gå ned på udstyr og et flot kagefad skal man altid have:) Dette her er ret enkelt, men alligevel rigtigt fint med det sigende ord "cake". En perfekt gave, der vil passe ind i ethvert hjem, hvor der bages lækre kager :) Find det lige her, hvor der lige nu også er 20% på hele serien. Jeg måtte hvertfald slå til når der nu var rabat at hente:)
De fine krus eller mælkekanden ville faktisk være rigtigt fine til en lille værtindegave og vil jo passe ind i de fleste hjem, for serien er enkel og ret gennemført. Nu er jeg så også vild med alt med ord på:)
Nu skal der vidst snart bages nogle kager, så fadet rigtigt kan komme til sin ret:)

3 kommentarer:

Prinsesse Suh sagde ...

Hvor er det bare fint. Heldigt jeg lige har arvet et kagefad af min mor, ellers var jeg nok også røget med på linket ;-)

Glæder mig til at se hvilke kager der skal på fadet!

Anonym sagde ...

Ja, det er virkelig fint! Jeg elsker også porcelæn, keramik, stentøj og den slags ... Så meget at jeg har været nødt til at åbne min butik hvor jeg blandt andet kan sælge den slags. Jeg har ikke lige det mærke du viser, men jeg vil da kikke nærmere på det :-)

MissMuffin sagde ...

Prinsesse Suh, man kan da altid bruge et ekstra kagefad :)

Nana, jeg ville slet ikke kunne styre at have min egen butik, haha:) Jeg synes, at han laver nogle rigtigt fine og enkle ting, der passer ind i alle hjem:)