søndag den 31. august 2014

Den smukkeste bænk- kvalitetstestet af DollyTræ, keramik og skind er mine favoritter i boligen- sammen med bløde tekstiler og grønne planter.
Træet giver varme til indretningen, mens det lækre, økologiske fåreskind bløder det hele lidt op.
Dolly synes vidst også at det er alletiders kombination:)


Vi er meget hjemme. Jeg kan godt lide at gå ud og kan også godt lide at rejse, men hjemme er nu engang bedst for mig. Jeg elsker at være hjemme- alene, sammen med Kristian eller med gæster.
Derfor elsker jeg også at nusse rundt herhjemme, købe friske blomster og engang imellem også lidt større sager. Henover sommeren har det mest været haven, som jeg har brugt min energi på, men nu hvor vi begynder at være meget inde igen, så trænger jeg til fornyelse :)
Længe har jeg ønsket mig et kombineret "TV-bord" og siddemøbel. Noget som Kristians playstation kan stå på når den er i brug, men som samtidig er praktisk. Derfor faldt valget på en bænk, som kan flyttes hen til sofabordet når vi er mange  stuen.
Det er umiddelbart ikke lige sådan at finde en bænk, så jeg fik en fyr i Hjørring til at lave en ud af egeplanker. Den er blevet SÅ flot. Måske lige lidt stor, men træet er så smukt og de rå ben er lavet af gamle loftplanker fra en 200 gammel gård.
Dolly synes ret hurtigt om den nye plads, der har frit udsyn til køkkenet :)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

En fin bænk, og sjovt at have noget der er unikt. Mon Dolly vil lade andre komme til? ;-)

MissMuffin sagde ...

Nana, jeg elsker unikke sager og sjove loppefund. Det er ikke sikkert, for hun er meget tilfreds med den :)

Annette sagde ...

Flot bænk du har fået lavet. Skønt og hyggeligt at se billeder af Dolly igen.Der er ikke så mange billeder på bloggen af hende mere.Du er så god til at fange stemninger i dine fotografier.

MissMuffin sagde ...

Annette, hun er bare ikke så flink til at ligge stille :) Og når hun gør, så er det oftest med alle 4 ben i vejret, så er det bare en hvid pelsklump man kan se :)

Annemette sagde ...

Det er en smuk smuk bænk! Lækkert håndværk er så skønt, så kan godt forstå at Dolly har gjort krav på pladsen ;-)

MissMuffin sagde ...

Annemette, jeg er også blevet virkeligt glad for den. Den passer så godt til stuen..