lørdag den 9. august 2014

Genbrugs-godter; Hvor skal vi køre hen?

I haven blomstre brudesløren helt vildt, så næste år skal den vidst deles og flyttes lidt på, for der bliver ikke givet meget plads til de andre, fine blomster.

Jeg har stadig sommerferie og der er kommet lidt mere ro på det hele.
Min bror klarer den, men er overflyttet til genoptræning langt herfra, så mine dage går ikke længere med at være på sygehuset. De sidste 14 dage har Kristian haft ferie og den har vi brugt på at være kærester, nogle små projekter herhjemme og bare nydt sommeren, for det har vi begge haft brug for. Hele juli forsvandt i bekymringer og stress, så det har været godt at have tiden til at sunde sig lidt igen. Der er jo kun små 6 måneder til at jeg er færdig som Socialrådgiver og det betyder at efteråret står på skrivning af bachelor og det bliver nok lidt af en mundfuld.

Lidt venindetid skal der klemmes ind de næste uger. Her midt i ugen kommer et par af Uni-pigerne til morgenmad herhjemme. Det ved I vidst allerede, at vi er ret gode til at spise sammen :) Bagefter går den store loppejagt. Vi har bestemt os for at tage en tur ud i det nordjyske for at kigge på genbrugs-godter i alle de små genbrugsbutikker rundt omkring, så vi har brug for lidt hjælp. Hvor ligger de gode genbrugsbutikker henne? Er der evt. nogle loppemarkeder eller noget vi skal være opmærksomme på her midt i ugen? Alle tips modtages med kyshånd :)

4 kommentarer:

justlove2ndhandbyLeneB sagde ...

prøv denne side:

loppemarkeder.nu - den bliver snart nedlagt og erstattet af denne side:

http://www.antikoggenbrug.dk/

her er en lang række loppemarkeder lagt ind på sitet, og du kan ved at skrive postnummer / by /område få en liste over de mange loppe-markeder, der er i netop dit om-råde, eller det område du ønsker at besøge.

Elsker selv at jagte "lopper" så da jeg fandt den side, blev jeg rigtig glad. Mon ikke du kan lave en søgning på genbrugsbutikker på google i dit område, eller via krak.

Godt din bror er udskrevet, dejligt at læse, og godt der har været tid til kærestetid. :) smil Lene

http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

MissMuffin sagde ...

Jeg må lige se om der er noget spændende:) Jeg kender masser af genbrugsbutikker heroppe, men det var bare lige for at høre om der lå nogle uopdagede perler rundt omkring, som vi lige skulle inden om på ruten..

Anonym sagde ...

Hvis i har lyst til at køre til Himmerland, så ligger der lidt i Als. Jeg vil anbefale to steder, som Slagt en hellig ko allerede har skrevet lidt om her. Fidus Antik har rigtig meget! :)
http://www.slagtenhelligko.dk/2013/11/04/sondagstur-er-det-bedste-jeg-ved/

Og husk at køre forbi Øster Hurup til en vaffelis :)

Vh Helle

MissMuffin sagde ...

Helle, det gør vi nok ikke lige i dag, men planen er at vi vil køre sydpå næste gang, så dit tip gemmes- og elsker især rådet om vaffelis i Øster Hurup :)