tirsdag den 19. august 2014

Clean Home

Efter jeg fik min første parfume fra Clean har jeg nærmest ikke brugt andet og måtte anskaffe mig 2 mere. De er bare de bedste dufte!
Især "Skin" er min favorit, men jeg er også blevet glad for den nyeste "Cool Cotton", så jeg skifter lidt imellem de to.
Clean kommer snart med en serie til hjemmet med de velkendte dufte "Skin", "Rain", "Fresh Laundry" og "Warm Cotton" som duftlys, duftpinde og en spray til møbler og tæpper.
Jeg ville elske et duftlys til stuen og nogle duftpinde til soveværelset, men jeg mener at jeg har set at det ikke ligefrem er helt billigt, vidst mellem 275 og 350 kr. På SU er det lige dyrt nok for et duftlys, men derfor har man vel lov til at ønske sig det alligevel :)

4 kommentarer:

Haveheksen sagde ...

Elsker også Clean duftene. Jeg har dem alle sammen, også de speciel editions jeg kender til. Nej, jeg kender (desværre) ikke begræsningens kunst og dog, så bliver det nok ikke hele samlingen af duftpinde og lys. Jeg har set priser, der siger omkring kr. 325,- pr. stk:-/ De må nok skrives på ønskesedlen til jul.

MissMuffin sagde ...

Haveheksen, de er også fantastiske. Jeg har 3 lige nu, som jeg lige skal have brugt lidt mere inden samlingen skal forøges- er dog lidt lun på den de "Summer Sailing" som man kan få denne sommer..
Jeg tror også de kommer på min ønskeseddel :)

Sandra sagde ...

Hej MissMuffin
Sikke en glædelig nyhed! Jeg elsker clean duftene!! Er ved at få ryddet ud i min parfumesamling, så jeg kan tillade mig snart at købe en ny skøn clean duft:)
God weekend til dig. Kh. Sandra

MissMuffin sagde ...

Sandra, det er nemlig en skøn nyhed :) Jeg elsker også Cleans dufte. Især "Skin" er og bliver min favorit :)