søndag den 17. august 2014

Lørdag formiddag


Luksus-morgenmad i weekenden er noget af det bedste jeg ved, både at spise derhjemme eller som brunch ude i byen. Morgenmad er bare et hit:)

Herhjemme spiser vi sjældent morgenmad sammen. Jeg er A-menneske og Kristian er B-menneske, så der er tit lang tid imellem at vi står op.
Om lørdagen er vi dog kommet ind i en god rutine, hvor vi spiser en sen morgenmad/brunch sammen. Jeg står gerne tidligt op, så jeg kan gå en tur med Dolly og tage ned i Fitness når de åbner kl. 7. Når jeg har trænet en times tid og kommer hjem, så er Kristian stået op og er på vej ud på hans elskede mountainbike, for den kan godt få ham ud af dynerne.
Imens han cykler kan jeg nå et bad og lidt inden han når hjem igen. På det tidspunkt er vi begge ret sultne, så der laver jeg gerne lidt ekstra godt.
I går blev det den nemme løsning med bagerbrød, god ost fra vognen på torvet, Mango Lassi, blødkogt æg og Clara Friis pære. Jeg elsker Clare Friis pærer!
Næste weekend tror jeg det bliver denne Fry-Up, gode pølser og friskpresset juice der kommer på menuen.
Har I gode forslag til morgenmads-lækkerier er de meget velkomne :)

3 kommentarer:

Ninna Kondrup sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig weekendmorgen/formiddag. Jeg elsker også brunch - laver det dog aldrig selv - men tager gerne ud i byen. God søndag.

Unknown sagde ...

Uhm brunch er så hyggeligt! Jeg laver nogle gange en mango coulis til den græske yoghurt. Du skal bare blende kødet af en mango med 40 g flormelis og saft af 1/2 citron. Nemt og lækkert.
Tykke små pandekager, røræg lavet med en lille sjat fløde samt bacon er også favoritter herhjemme.
Mvh Helle

MissMuffin sagde ...

Ninna, jeg elsker også brunch :)Den helt store udgave laver jeg også kun når der er gæster, men en mini-version kan der godt komme ud af mig engang imellem:)

Helle, det lyder også lækkert :)