fredag den 8. august 2014

VestkystenDanmark er smuk om sommeren og især den nordjyske vestkyst. Rå, blæsende og helt sin egen.
Køreturen er i sig selv en stor fornøjelse og vi tager den gerne flere gange om året.

Vestkysten er noget helt særligt. Blokhus, Løkken og Lønstrup er smukke, smukke feriebyer tæt på stranden og den rå natur.
For 10 år siden mødte jeg Kristian i Blokhus, første og eneste gang jeg har været i byen der. Så den by har en særlig plads hos mig, men de seneste år er det oftest Lønstrup vi søger imod. Det er virkeligt den mest charmerende lille fiskerby med yndige huse, bakker og smalle, snoede gader. Må til at spille noget mere Lotto, så jeg kan få det sommerhus jeg ønsker mig deroppe:)
I dag var vejret lidt ustadigt, men da vi kom mod kysten blev der det fineste solskinsvejr. Vi havde den fineste tur, først i Lønstrup, så langs stranden fra Løkken til Blokhus, hvor vi standsede og fik en ordentlig is. Mmm..
Jeg håber, at vi når endnu en tur inden sommeren er helt slut, for det er en tur vi begge holder meget af at tage.
Turens eneste skuffelse var vores frokost. Jeg kan ikke huske, at jeg har fået så dårlig mad før.
Vi valgte at prøve Musik Cafeen i Lønstrup, der ligger fint og helt centralt midt i byen. Der var masser af fisk og hjemmebagt kage på menuen, så det lød rigtigt godt og til rimelige penge.
Vi valgte et par kolde fadøl og to stjerneskud. Hold nu op hvor var de stjerneskud elendige! Kedeligt pap-toastbrød fra købmanden, et par friturestegte fisk der drev af olie og gennemvædede brødet, et halvråddent salatblad, smagsløs dressing, max. 10 rejer og en overkogt asparges. Den dampede fiskerulle var en fyldt en af slagsen, smagsløs og gummiagtig. Pyntet med citron, agurk og ½ cherrytomat. Og så til 109 kr. pr. stk. Betjeningen var venlig, men sjusket og usikker. Da jeg klagede over den elendige mad ved betalingen, var svaret bare "at det ville de sige videre til køkkenet".
Der sætter jeg aldrig mine ben igen og vil heller ikke anbefale andre det.

Ingen kommentarer: