onsdag den 10. juni 2015

Alenetid

Min livret- jordbær fra Føltved og piskefløde fra Thise. Uhm!

Jeg elsker at være alene. Jeg har også brug for at være alene flere gange om ugen, for at tanke op. Det er heldigvis ikke et problem herhjemme, for Kristian er ofte af sted til fodbold eller ude på hans mountainbike.
Lørdag aften var en af de aftener med fodbold, hvor jeg var alene hjemme.
Spiste kiks med ost til aftensmad og jordbær med fløde til dessert. Gik en ekstra lang tur med Dolly i dejligt vejr og landende i sofaen i blødt tøj, med kaffe i koppen, bøger, blogs, magasiner og tøsefilm inden for rækkevide.
Sådan en aften er guld værd, når ugen står på arbejde og masser af veninde-dates, for nu er jeg ladet op igen. Også til en weekends, der denne uge byder på en hel del mere socialt samvær.
Hvordan har du det med at være alene?

8 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Jeg har det helt fint med alenetid - men helst ikke mere end én dag. Jeg er meget social, men ind imellem har jeg brug for at lade op ligesom dig.

Haveheksen sagde ...

Jeg bliver som en 3-årig med lavt blodsukker kl. 16.30 i kassekøen i Bilka.
Meget lidt charmerende, hvis jeg ikke får fyldt nok alenetid på kontoen.

Anonym sagde ...

Jeg forstår dig til fulde, elsker tosomhed og sammenvær med familie og venner. Men sætter stor pris på alenetid og kunne ikke trives uden.
Ønsker dig en dejlig sommer.
Kh Christina

Lise sagde ...

Jeg elsker alene tiden :) Nogle veninder har svært ved at forstå jeg ikke har tid en lørdag aften hvis jeg bare skal være alene, men det er virkelig noget jeg sætter pris på indimellem :)

Kath sagde ...

Har det helt som dig, men det behøver ikke være mere end en aften/en dag. Så savner jeg kæresten og socialt samvær. :)

Marie Holm sagde ...

Mmmm, alenetid! Det er simpelthen fantastisk at gå for mig selv og bare slappe af. Jeg elsker både mand, familie og venner, men min alenetid giver mig en fantastisk kombination af energi og ro, som jeg ikke kan få på anden vis :-) Dejligt at du forstår at nyde og prioritere det!

Anonym sagde ...

Jeg nyder alene tid og har i hvert fald en dag om ugen hvor mand og barn er af sted til deres fælles interesse speedway, de nyder deres tid sammen og jeg nyder at jeg ikke skal skynde mig hjem fra job og lave mad mv. så vælger jeg lige som dig enten at nyde en let aftensmad, lægge mig på sofaen og læse en "dameblad" eller gå en tur for mig selv hvis solen skinner, det gør mit indre godt og glad.

Lene :-)

MissMuffin sagde ...

Godt at høre at jeg ikke er den eneste, der har brug for alenetid :)