fredag den 21. juni 2013

All the stuff i need...


Ja, jeg er virkeligt en af de der kvinder, der kunne overleve flere dage på indholdet af hendes taske.. Derfor er min taske også ret stor og ret rodet...
Mobil, nøgler, pung, paraply, høretelefoner, makeup, hårnåle og elastikker, kuglepenne, tyggegummi, gajoler, læbepomader, håndsprit, vådservietter, lommeletter, håndcreme, mandler, vandflaske.. Nå ja, og så alt det der skrammel, som der ikke burde være der som slikpapir, gamle kvitteringer, gamle huskesedler... Om vinteren indeholder den desuden altid handsker og et par ekstra, tykke sokker og her om sommeren en lille cardigan og et tørklæde. Ofte findes der nok også lige et æble, solcreme, chokolade, en hundesnor, parfume eller hvad jeg nu lige glemmer at få fisket op.. Ja, så der hersker kaos:)
Derfor blev de her par tasker indkøbt til at skabe bare en lille smule mere orden i kaos, så det hele ikke bare ligger og roder sammen... Som en slags taske-i-tasken.. Den store ender nok bare som pynt på badeværelset, for den er altså ret så fin:)
Begge er købt hos purestyleliving.dk til meget rimelige penge:)

4 kommentarer:

Andrea22 sagde ...

Ihh! Så godt dit billed på Instagram og nu hvor du har lagt linket op - ja så kunne jeg ikke dy mig længere og haps nu blev jeg også ejer af en kosmetikpung og en toilettaske ;)

Joan sagde ...

NU virker det :)

De er virkelig også skønnne. Jeg er også "kommet til" at købe et par stykker.

(og tak for reklame)

og Andrea - der er pakke på vej til dig :)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

MÅÅÅ HA' !

MissMuffin sagde ...

Andrea, de er altså også fine:) Generelt elsker jeg House Doctors ting, især lige nu har de meget fint:)

Joan, det var så lidt:)
Næste indkøb må blive en af vasketøjskurvene i samme stil, for det vil være perfekt når mit badeværelse engang er færdigt:)

Kristine, bestil!!!!!