mandag den 24. juni 2013

Sommerferie :)

Så har jeg sommerferie! SKØNT!
Eksamen i dag var virkeligt sådan en der trækker tænder ud og hvor eksaminator føles som en fjende. Var selvfølgeligt også oppe ved den ene af 3 mulige, som jeg ikke ville op hos. Sådan var det også med sidste eksamen. Typisk med mit held:) Jeg fik dog et 7-tal og det er jeg ret så godt tilfreds med. Nogle gange er det bare så forvirrende at gå på Uni.
Sidste eksamen fik jeg 10 og jeg fattede helt ærligt ikke ret meget, mens eksamen i dag er i et af de fag, som jeg nu nok synes, at jeg har sådan nogenlunde styr på. Jeg kan tydeligvis ikke finde ud af hvad de vil have:)
Nu mangler der kun den nervepirrende trækning af praktikplads på torsdag! Har en 1. prioritet, som jeg slet ikke kan overskue ikke at få. Selvom det er dumt, så er det bare lige det jeg gerne vil!

Efter eksamen samlede jeg Marie op, for vi skulle op til Sofie, der fik hendes kandidat i dag. Det blev fejret med boblevand og enorme mængder kage. I aften står den på mad hjemme hos Sofie. En ret så god dag trods eksamen:)
Har virkeligt kloge og dygtige veninder, det er vildt fedt at de har så fine uddannelser med så fine karaktere. Bare øv, at jeg er sådan bagefter fordi jeg lige tog et par omveje inden jeg fandt min vej :)

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Tillykke med endnu en overstået eksamen...

Du har helt sikkert kloge og dygtige veninder, men det har de sørme også i dig - er det ikke smart? ;-)

Det kan godt være du har taget en omvej, det er vi såmænd mange der har. Hvis du nu var blevet i dit gamle fag, var det så lykken? Hvis du var startet med dit studie fra start, havde det så været lykken? Jeg tror på, at der er en mening med de ting vi laver, og de valg vi træffer er helt sikkert med til, at forme os til dem vi er...

Du ville jo ikke være dig, hvis du ikke lavede det du lige præcis laver nu, vel? ;-)

Held og lykke på torsdag, får du ikke din 1. prioritet, går det såmænd nok alligevel... Det er der sikkert også en mening med... ;-)

Piskeriset sagde ...

Humbug!
(gæt hvem der først har sommerferie om flere uuuuuger :-D)

Hvor længe har du ferie? (jeg kommer til at fortryde, at jeg spurgte... ;-))

MissMuffin sagde ...

Kirsten, tak:)
Joo, men ikke helt så dygtig som de her veninder, de scorer simpelthen så flotte karakterer og læser så spændende ting :)
Ja, omvejen er jeg nu heller ikke så ked af, for nu har jeg da endeligt fundet ud af "hvad jeg skal være når jeg bliver stor". Og når noget af det har været uddannelse, så er det heller aldrig spildt..
Aaahr, hvis jeg ikke får min 1. prioritet vil jeg virkeligt ærge mig, for det er den eneste af sin slags og virkeligt en helt speciel mulighed for at prøve kræfter med netop det område, som jeg regner med at skal arbejde med når jeg er færdig.. Alle de andre pladser blegner i forhold :)

Piskeris, forstår simpelthen ikke du orker at spørge :) Jeg har fri heeeleee juli og heeeeleee agugust :)