lørdag den 22. juni 2013

MissMuffin og "Danmarks Bedste Livret"..

Om et par timer kører jeg nordpå og samler Mormor op.
Jeg blev for noget tid kontaktet af TV2fri, der er ved at lave et nyt madprogram, der skal sendes til efteråret. Det går ud på, at der skal findes "hele Danmarks livret". Den nordjyske udgave afholdes i dag i Sæby, hvor der skal findes en finalist til den store konkurrence.
Kender I så det, at man når at fortryde lidt, at man har sagt ja? Haha... Jeg hader at se mig selv på billeder og TV. Da TV2nord sendte den lille reportage om MissMuffin i december havde jeg det faktisk lidt dårligt hele dagen. Selvom jeg synes det var et ok program, så har jeg kun set det den ene gang det blev sendt :)
Nå, men det skal nu nok blive sjovt. Jeg har Mormor med og får chancen for at møde Søren Gericke, Irene Mai og Claus Holm :)
Hvis man har lyst, så foregår konkurrencen åbent, så der er mulighed for at komme forbi i løbet af dagen og kigge. Det starter kl. 10.30 og slutter først engang i aften. Bare irriterende, at vejret er så elendigt i dag! Læs mere om det
her.
Jeg deltager selvfølgeligt med en lille sød sag, der fortæller lidt om Sæby og Mormor:)
Ja, der bliver nok ikke meget fra mig de næste dage. Når jeg er færdig i Sæby skal jeg bare hjem og vende, inden jeg skal videre for at fejre søde Nicole. I morgen kan jeg derfor godt have lidt ondt i hovedet og der skal læses det sidste til eksamen:) Mandag morgen har jeg min sidste eksamen for dette semester og så stor den på sommerferie! (Nå ja, eller, det vil jeg gerne bilde mig selv ind. Torsdag skal vi trække praktikpladser og med mit held, så er jeg bare så nervøs for at jeg ikke får noget som helst af det jeg gerne vil )

8 kommentarer:

Helle sagde ...

Det lyder spændende med dit program for i dag. Er sikker på at det nok skal gå godt! Og pøj pøj med eksamen og udtrækning til praktikplads :)

Piskeriset sagde ...

Pøjpøj med det! Krydser fingre :-)

MissMuffin sagde ...

Helle, det var hvertfald en ganske fin dag igår. Nu venter bare det slemme med eksamen og trækning af praktikplads:)

Tak Piske:)

Charlotte den 2. sagde ...

Krydswe fingre for dig. Jeg forstår godt du er lidt nervøs - men slap så, jeg så dig i TV Nord da de var på besøg i dit køkken - du klarede dig SÅ flot.
Hilsen
Charlotte

MissMuffin sagde ...

Charlotte, jeg gik ikke videre, så det har ikke været meget TV-tid jeg fik denne gang. Forholdene var også lidt håbløse, for man blev filmet med sol i øjenene og vind i ryggen, så det var med sammenknebne øjne og hår i hele ansigtet :)

Annemette sagde ...

Øv at du ikke gik videre, jeg syntes ellers du var god i TV2Nord dengang og ville da gerne have set dig på Tv2Fri ;-)

Jeg krydser fingre for at du får ønske praktikpladsen så :-)

Anonym sagde ...

Held og lykke med eksamen

MissMuffin sagde ...

Annemette, mange tak:)
Det der med TV er en sjov størrelse, men jeg bliver nok at se i programmerne alligevel, bare med nogle meget få klip:)
Det håber jeg også, det ville simpelthen være fantastisk!

Anonym, tak..