mandag den 3. juni 2013

Udsalgs-kup til Olivia

Puuh... Vi er da vidst kommet til at shoppe-lidt-amok den seneste uge, for der er så mange fede ting, som vi gerne vil have til Olivia. Når de fleste så er på tilbud eller findes til yderst rimelige penge, så må man jo slå til!
Så resten af måneden skal der vidst sparres, haha.....
 Denne kæmpestore og seje flaske kunne jeg slet ikke stå for! Slet ikke når den er sat ned fra 479 kr. til 199 kr. Den bliver perfekt ovenpå skabene i spisestuen sammen med vores Henry Kloss-radio, en stor plante og andet nips! Billeder følger når det hele er kommet ordenligt på plads:)
Måske jeg også lige skal se om jeg kan finde en af de der store, gamle, brune apotekerflasker på et loppemarked, for de ville passe perfekt ind!
 De her glas med flamingoer på er normalt slet ikke min stil, men jeg synes de er for fine!
Et af mine nytårs-mål er jo et barskab og her passer de jo perfekt ind. En mojito i sådan et glas kan kun betyde en god fest- og så til bare 7 kr. pr. stk!
 Da jeg blev student for efterhånden mange år siden (puha, tiden går!) fik Lotte sådan en kurv/kasse her af mig og den pynter så fint hjemme hos hende. Men, den irriterede mig, for jeg har siden fortrudt at jeg ikke selv købte en. Lige pludseligt faldt jeg over den og måtte slå til!
Hvor den skal være vides ikke helt endnu, men mon ikke det kommer:) Vi har jo en hel overetage der er forsømt og dødssyg at kigge på fordi vores forsikringssag stadig køre.
 Der var næsten udsolgt af de hvide solcelle-lygter, men vi fik da en pakke, der nu pynter så fint i pavillonen. Der kunne sagtens hænge mange flere, men nu må vi lige se hvor godt de holder før der investeres i nogle flere!
 Træ er et gennemgående tema herhjemme og helst i træ med masser af patina. Kristian har længe sukket over nogle fantastiske træfade i Kalejdoskop, men de koster også tæt på 1.000 kr. og det er altså for vildt!
Da jeg faldt over det her til en brøkdel af prisen vidste jeg, at Kristian ville blive glad for det, så det kom med hjem. Det er ikke lige så "råt" som de andre, men en langt mere budgetvenligt udgave:)
 Da vi overtog Olivia var der en masse fine emaljeskilte rundt omkring på huset, men dem tog sælger desværre med. Tilsvarende har være svære at opstøve, men jeg kunne huske, at jeg tidligere havde købt et på Hjallerup Marked. Så i går travede vi markedet igennem og fandt da også lidt. Vi var på jagt efter et skilt med teksten "Musik i Gaarden er ikke tilladt", men det havde de desværre ikke.
Derfor blev det i stedet disse 2, som skal monteres udenfor en af dagene :)
Det her vamsede tæppe har vi længe kigget på, men det var liidt dyrt. Da det blev sat ned med 30 eller var det 40% måtte vi slå til. Så vi er allerede klar til efteråret!

9 kommentarer:

Line sagde ...

Sikke nogle gode fund! Jeg ville ønske, at jeg var lige så kreativt som dig mht. boligindretning. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det!

Helle sagde ...

Sikke nogle lækre ting. Hvor har du købt træfadet og flasken? Ikea Århus har i øvrigt de hvide lanterner som family tilbud i juni/juli til halv pris hvis du kommer på de kanter.

Annemette sagde ...

Skønne kup, du har gjort der ;-)

Det er bare så lækkert når man finder de ting man har ledt efter til billige penge :-)

DiSign-Keramik sagde ...

Hejsa

prøv at kigge her....

http://www.ramsign.dk/

Unknown sagde ...

Synes dine mojito glas ser lidt små ud ;) Men så må vi jo bare drikke dobbelt så mange..

MissMuffin sagde ...

Line, tak:) Vi kan ikke alle sammen være lige gode til al ting- måske er jeg god til boligindretning, til gengæld ved jeg meget lidt om mode og skøndhed:) Ja, jeg er nærmest kedelig når det kommer til tøj og indholdet i min makeuppung:)Jeg bruger meget tid på at kigge interiørblogs og gemmer de gode billeder til inspiration..

Helle, jeg er også svært tilfreds- lidt dumt at jeg ikke lige skrev hvor tingene er fra!
Fadet er fra Sanne C brugskunst i Sæby og flasken er fra Idemøbler.
Uha, det var et godt tip! Tror vi skal et smut til Århus i juli ligesom vi plejer:)

Annemette, tak! Det er nemlig skønt, for pengetræet er ikke utømmeligt:)

DiSign-Keramik, de er super fine, men jeg kan eller vil ikke give så mange penge for et skilt. De to jeg har købt kostede 150 kr. tilsammen..

Lise, du har så evigt ret! Haha!
Jeg har fået nye vandglas siden sidst- måske de samme som dig endda-så der kan der hvertfald være en ordentlig Mojito i:) Så kan flamingo'erne blive til lyserøde tøsedrinks!

Helle sagde ...

Update på lanternerne. Jeg var i IKEA Århus i går hvor jeg desværre fandt ud af at de er udsolgt og at der ikke kommer flere hjem :( faktisk havde jeg også set forkert, det var nemlig den udgave af lanternerne som er på jordspyd som der var tilbud på. Dem var der 7 pakker tilbage af, hvoraf jeg snuppede de 3. Øv at der ikke kommer flere af dem. Jeg ville rigtig gerne have haft nogle ligesom dine.

MissMuffin sagde ...

Helle, det var ærgeligt!
Men mine har også jordspyd? Ledningen er bare gemt mellem efeu'en på pavillionen...
De er super fine! Jeg tror, at jeg vil have 3 af de der lidt store nogen til at hænge i loftet af pavillionen, for der er et lille hul som ledningen kan komme igennem, så jordspyddet bare kan gemmes på bagsiden af taget...

jf sagde ...

Jeg har to sæt af lanternerne fra IKEA fra sidste år og de holder sig rigtig fine! Sidste år lavede de samme nummer med at reklamere for dem, men når msn så fluks kom til butikken var de udsolgt og decfik ikke flere!?! Sommeren starter og slutter åbenbart i april i IKEA :(
Mange hilsner Janet