tirsdag den 4. juni 2013

Morgentur og Morgenro

 Dolly er blevet vild med at gå tur, så vi år en dejlig tur hver morgen og hver eftermiddag/aften.
Om morgenen synes Dolly, at det skal være så snart vi står op, men jeg prøver a vænne hende til, at det er lidt forskelligt. Lige nu er det skønt at gå tur ved 6-tiden, hvor alt er lyst, køligt og stille, men til vinter ved jeg, at mørket og kulden ikke er lige så tiltrækkende.
Ja, det synes Dolly jo er svært irriterende, så der er ikke meget ro til at spise morgenmad i! Nu er der til gengæld ro, for damen er godt træt!
Frede tager det heeelt roligt! Han har sin egen pude ude i en havestol, så der putter han igennem hver morgen når vi kommer ud- I kan godt se, at han ikke er meget for forstyrrelsen:)
Jeg har læseferie for tiden og skal først mødes med min gruppe igen torsdag og så går det løs med eksamen på fredag. UF!
Dagen i dag skal derfor gå med at forberede eksamensoplæg og terpe teori, men en lille tur i haven skal jeg også. Der er indkøbt lavendler, brudeslør og den smukkeste hvide klematis, som trænger til at blive plantet. Jeg har også købt 2 lyserøde planter, som jeg ikke aner hvad er. De skal erstatte mine krukker med små hortensia, for dem kan jeg ikke rigtigt få til at trives... Der sker ikke så meget i haven, men den tæller da efterhånden 4 klematis, 3 roser, en sommerfuglebusk og krukker med forskellige blomster i. Ja, og 2 ampeller med hvide petunia. Igår købte jeg en ampel med en kæmpe stor lyseblå/lyselille blomst i, den er simpelthen sååå fin. Så lidt sker der derude!
Jeg vil gerne, at haven med tiden bliver fuld af blomster, men jeg er kræsen og lidt nærig, så det bliver i et meget stille og roligt tempo:)

2 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Haha, hvor ser hun lettere ubegavet ud på første billede. Fuldstændig som min kat, når man fanger hende i samme stilling. :P

Men god ide med de forskellige tider - De vænner sig alt for hurtigt til en god rutine, og så er man på den, hvis den en dag skal brydes. I know the feeling. ;)

Held og lykke med eksamenerne. Jeg sidder selv i samme situation og glæder mig bare til det er overstået.

MissMuffin sagde ...

Dolly er heller ikke den skarpeste:) Ja, de er hurtige til at få vaner, så der prøver jeg at gøre det lidt forskelligt, for til vinter kommer jeg næppe til at sætte så stor pris på morgen-turen! Held og lykke til dig også :)