mandag den 17. juni 2013

I mormors gemmer..

Jeg har virkeligt en svaghed for stel, især de helt gamle! Mormor har foræret mig halvdelen af hendes stel fra B&G, af serien "Empire" der bare er så fint med den blå farve.
Tallerknerne er frokosttallerkner, så de er for små til hverdagen, men perfekte som desserttallerkner og der har jeg nemlig også kun sådan nogle kedelige nogen...
Det her er mit andet stel i samlingen. Det andet er fra farmors mor, i lysgul med masser af blomster. Det bruger vi ikke længere til hverdag, for det er lidt sart og tåler slet ikke opvaskemaskinen.
Jeg elsker gamle ting, især dem fra mormors og farmors gemmer, der også har lidt historie med sig. Selvom vi slet ikke bor med så meget genbrug som før i tiden, så sniger der sig stadig lidt ind:)

4 kommentarer:

Charlotte den 2. sagde ...

Hvor har du ret - Empire er så smukt, fyldt med nostalogi. Jeg har arvet mine svigerforældres Empire, til 14 personer - samt et hav af fade, terriner - ja alt hvad man kan tænke sig. Jeg er begyndt at bruge det, det er lidt synd det skal gemmes væk. Din salat med hinbær ser Så lækker ud.
Hilsen
Charlotte

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

HELDIGE SKID!

A + K = ♥ sagde ...

Hvor ér du heldig! Jeg samler på stortset alt det blå og hvide kongelige stel (musselmalet, prinsesse, blå elements, hvid elements, blå blomst, hvid riflet og måge), og overvejer stærkt at inkludere empire-stellet. Synes det er så fint og tøset, er ved at dåne hver gang jeg får det i hænderne. Det er hårdt at være porcelæns-nørd! (: Tillykke med dine nye arvesager ihvertfald, bliver du træt af dem, kører jeg gerne et smut over broen efter dem (;

- Anne

MissMuffin sagde ...

Charlotte den 2.Det er nemlig meget nostalgisk:) Mormor har vidst kun frokosttallerkner og dybe tallerkner, men det er vidst også rigeligt, for jeg har så mange andre skåle :) Det må nu alligevel se fantastisk ud når du dækker op med det hele!

Kristine, selv:) Du har også fået fine sager ved jeg:)

Anne, sikke en god ide at samle på det hele. Det må se rigtig fint og lidt vildt ud når du dækker op med det hele i en stor blanding.. Jeg har lidt Mega Mussel, mens ellers er min samling begrænset til det her.. Haha, den er god med dig- det sker nok ikke lige, for jeg er lige så meget porcelæns-nørd som dig:)