onsdag den 5. juni 2013

På tur mod vest..

Dagen i dag har vi tilbragt på farten; først Hjørring, så Blokhus og til sidst Gjøl.
Vejret var ikke helt med os, men det var nu dejligt at komme en tur ned på stranden i Blokhus og mærke vinden og mindes. Det er jo 9 år siden, at jeg mødte Kristian på Peter Wessel i Blokhus, første og eneste gang jeg har været der. Det er virkeligt mange år siden! Vi har "kun" været kærester de 7 år og med en pause imellem, men alligevel. Mig som der sagde, at jeg hvertfald ikke ville være sådan en, der fandt min mand mens jeg stadig var ung:)
Vi gik tur, spiste en ordentlig vaffel og kørte så videre til Gjøl. Vi havde meget vi skulle nå, så det blev desværre ikke til frokost på "Hawet" eller plukning af grøftekantsblomster som jeg havde drømt om, men sådan er det nogle gange. Vi hyggede os nu meget godt alligvel.
Aftenen skal gå med eksamenslæsning, for i morgen står den på eksamensforberedelse med uni-pigerne og fredag er der eksamen. En rigtig fæl en af slagsen!!

7 kommentarer:

Line sagde ...

Det er altså bare nogle fine sandaler :)

MissMuffin sagde ...

Tak Line:) De var lidt hårde at gå til, men nu er den ved at være der og de pynter altså på mine neutrale og små-kedelige outfits:)

Colorful Fun Living sagde ...

Sikke nogle fine billeder, men træls at vejret ikke var med jer! Her i Aarhus var vejret været upåklageligt i dag :) Virkelig flotte sandaler, hvor har du købt dem?! :)
Charlotte

MissMuffin sagde ...

Charlotte, der regnede heldigvis ikke, så det gik nu nok- læderjakken og et lille tørklæde skulle der bare lige på og jeg var ikke ude og dyppe tæerne som jeg plejer:)
De er fra Amust og købt i Loft by Loft i Aalborg til 399 kr. De er lidt hårde at gå til, så hvis du ikke er vandt til at gå i sandaler med tårem vil jeg sige, at du skal overveje det en ekstra gang:)

Annemette sagde ...

SIkke nogle skønne billeder, får helt hjemve - godt der kun er godt 6 uger til vi tager nordpå på sommerferie :-)

Held og lykke med din eksamen ;-)

MissMuffin sagde ...

Annemetter, det kan jeg godt forstå- Blokhus og vestkysten har også en helt særlig plads hos mig selvom jeg er vokset op ved østkysten:)
Tak! Jeg har brug for al det jeg kan få af held og lykke!

Henriette sagde ...

Herfra ønsker jeg også held og lykke. Min sidste eksamen er på mandag - allersidste som i nogensinde! Det er fantastisk.