onsdag den 12. juni 2013

Grej til mini-baren


Jeg har jo lavet en mål om, at jeg skal have skabt en lille minibar herhjemme. Det går måske liiidt sløvt:)
Da jeg så dette sæt forelskede jeg mig straks, for det fine kirsebærtræ er ikke til at stå for. Den anden dag kom Kristian så hjem med det til mig, inkl. et lille målebæger. Ja, jeg er forkælet:)
Jeg har jo både fine drinksglas og smukke sugerør, så nu begynder det at ligne noget. Øh... Der mangler vidst bare lidt spiritus:) Ja, og flere glas, jeg tænker dem her. Så skal jeg i gang med at lave lækre coctails til gæsterne:)
Mon ikke snart det hele skal testes? Vi mødtes i madklubben i går til dejlig mad og snak. Det er længe siden vi sidst var samlet, for vi sidder næsten alle sammen i eksamen.. Når det er slut, så er vi blevet enige om at vi skal have en aften med masser af lækker mad og cocktails. Det er nemlig sådan, at Lise (den forræder!) flytter til København i juli, så vi skal ses mest muligt inden da og have en lille aften, der nok betyder at jeg får meget ondt i hovedet dagen efter:)


Sættet er fra Sagaform og er købt i Imerco. Det er på tilbud til 179 kr. Det lille målebæger i stål koster 40 kr. og købes separat.
Vi har også et ostebræt med osteknive i samme serie og det er virkeligt pænt. Nu mangler jeg bare en af de fine osteklokker :)
(Ja, Line siger altså, at man ikke må gå ned på udstyret:) )

7 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

Hvor fint! Og ja, det er jo så sandt som det er sagt ;)
Vi kommer gerne til afprøvning af minipar og opskrifter

www.louiogbearnaisen.dk sagde ...

Lækkert sæt :) Herhjemme diskuterer vi lige pt. om at vi IKKE skal have en udhulet globus som minibar ;) Så der er lang vej til vi når til, at få udskiftet drinkssættet med en lækkert et som dette :)

MissMuffin sagde ...

Line, det tvivler jeg ikke på, at I gør- men nu må vi da skulle ud til jer og se huset:) jeg er ved at revne af nysgerrighed:)

Louise, den udhulede globus er da lidt sej alligevel, haha!

Hyggemor sagde ...

Dejligt med en mini bar, så man kan lave lækre drinks....min favorit er strawberry daquiry, mums!
Jeg synes at margarita glas er super fede. Du kan se dem her http://www.google.dk/imgres?imgurl=http://www.justtrading.dk/images/100176margarita27cl.bmp&imgrefurl=http://www.justtrading.dk/shop/6-stk-brasserie-632p.html&h=335&w=250&sz=328&tbnid=FzIRdhlQgIuenM:&tbnh=91&tbnw=68&zoom=1&usg=__hz5DDi70bSvM909L35PVWA1afk8=&docid=59eVlZLpcwOSqM&sa=X&ei=Mmi5UaW5Lamp0QXV7IHQBQ&sqi=2&ved=0CEcQ9QEwAg&dur=6866

Hyggemor sagde ...

Ok, det blev noget af et link....håber du kan se det alligevel :-/

Linebinevaskemaskine sagde ...

Jeg må også snart få jeg inviteret :D Jeg vil bare gerne liiiige have samlet det sidste. Så blive ri så meget inviteret

MissMuffin sagde ...

Hyggemor, en enkelt, men god drink er også nok til mig:)
Linket virker, men sikke et langt et! De er vildt fede ja, men mini-baren skal forblive mini, så det bliver nok kun til de der standard cocktailglas, for de duer til det hele. Min yndlings-cocktail er nok mojitos eller cosmopolitans, men der skal gang i eksperimenterne, for jeg har masser af inspiration på lager..

Line, det forstår jeg godt, for der er også rigeligt at se til når man lige er flyttet!