søndag den 26. februar 2012

I skoven...Efter vi hele dagen i går ikke lavede andet end at sidde på vores flade og fylde os med gode sager, så var en tur ud i det dejlige vejr tiltrængt!
Så vi kørte en tur i skoven sammen med Emma, men vi kan da også kalde hende "hormonella"! Emma er i løbetid, så hun er hele tiden rastløs, påtrængende og hysterisk.
Havde jeg fået hende noget før, så havde jeg fået hende sterelliseret!
Efter en lang gåtur i skoven og et efterfølgende bad har der dog været ro hele eftermiddagen, bortset fra en til tider heftig snorken fra det ene hjørne af sofaen:)
Ro til vasketøj, middagslur og hygge-læsning. Snart står den nok nærmere på lektie-læsning, for efter en uges ferie starter hverdagen igen imorgen..

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Verdens sødeste hund :). Det burde stå i guennis rekord bogen ;).

MissMuffin sagde ...

Haha, tak:)

Lone sagde ...

Hun er den kæreste lille pige, hende Emma :-) Man kan kun elske hende, selvom man kun kender hende fra billeder. Jeg kan ikke forestille mig, at hun kan være hys...

Det har også været et pragtfuldt vejr i dag. Man måtte simpelthen ud at nyde det.

MissMuffin sagde ...

Lone, hun er også smuk og meget udtryksfyld:) Nok ser hun sød ud, men hun er også en lille diva med hendes helt egne meninger- synes hun vi er for meget, så ligger hun sig lige så demostrativt og kigger ind i væggen:)
Vejret var fantastisk, så det er lidt ærgeligt, at vi ikke kunne gå en rigtig lang tur, men det er for hårdt for den gamle dame...

Unknown sagde ...

Åh, hunde i løbetid er bare ....

Heldigvis fik vi vores Karla steriliseret i januar. Jeg glæder mig til kalenderen i mobilen bimler den 6 april og jeg bare kan slette løbetids start.

Hvor gammel er det lige Emma er?

MissMuffin sagde ...

Heidi, det er en god beslutning!
Det er jo både nemmere for jer og for hunden..
Emma er 12 år, så det er for sent for hende at blive steriliseret:(