torsdag den 2. februar 2012

Menuen igår:

Da min fantasi ikke var så stor, så faldte valget på noget nemt og gennemtestet, da pigerne skulle komme til middag igår. Perlespeltsalat, fyldt kalkunbryst, hjemmebagt brød og hvidløgssmør. Nemt og lækkert!
Perlespeltsalaten består af kold perlespelt, som er vendt med citronsaft og finthakket persille, bagte rødbeder, fetaost, babyleaves, spinat og granatæble. Det mætter vildt godt og er nemt at lave!
Kalkunbrysten fik bare skåret en dyb lomme, fyldt med pikantost og pakket godt ind i serranoskinke. Dertil fik vi et rustikt brød, som der kommer en opskrift på en af dagene:)
Desserten var en gammel klassiker; chokoladekage med kastanjecreme. Sød, klæg og chokolade-lækker! Dertil hindbærsorbet, granatæble, passionsfrugt og blåbær.

Alle billeder er taget af Kristine:)

5 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

OG GULD GLIMMER :) Tak for en super dejlig aften søde´.

Fine billeder i øvrigt ;) Muhaha!!!

MissMuffin sagde ...

Smukke billeder- aldrig set bedre:)
Det var hyggeligt som sædvanligt, så håber snart vi gør det igen:)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Jamen det gør vi da helt sikker !!! Jeg går ud fra, at dette var et hit ;) foooor det er vist snart min tur til at invite igen ;)

Bitten sagde ...

Jeg elskede al maden :)
Skal helt klart have købt mig noget perlespelt, det var en rigtig fin og mættende salat.
Og brødet var også en solid himmerigsmundfuld!

MissMuffin sagde ...

Kristine, jeg takker ikke nej:)

Bitten, efter den anmeldelse må du altid komme igen, haha! Jeg elsker selv perlespelt i salater og man skal faktisk bruge overraskende lidt, for det mætter helt vildt...