søndag den 19. februar 2012

Coctail-night

Ulempen ved at være A-mennesker er, at uanset hvor sent man kommer i seng, så er man stadig A-menneske!
Det var nu ikke fordi jeg kom sent hjem i nat, men jeg kunne vidst godt li ha brugt et par timer mere under dynen. De må indhentes i eftermiddag, for mon ikke Kristian er med på en eftermiddags-lur:)
Aftenen igår var bare super hyggelig. Først dejlig mad og lidt vin hjemme hos Nicole, senere lækre coctails til Happy Hour på Cafe Stygge.
Jeg må nok indrømme, at det med at gå i Gaden og drikke mig fuld ikke siger mig ret meget længere, men en gang imellem er det selvfølgeligt rigtig sjovt. Det her er en anden måde at høre det på og det tiltaler mig langt mere, så mon ikke der bliver flere coctail-nights med veninderne i fremtiden:)

Udover en lille eftermiddagslur skal søndagen bruges på vasketøj, luftning af Emma og indkøb til ugen. Rengøringen gemmer jeg til imorgen hvor jeg har fri, for jeg vil hellere bruge så meget af søndagen som muligt sammen med Kristian.

4 kommentarer:

Bitten sagde ...

Det er nemlig helt fantastisk at tage i byen og få drinks :) Så man ikke udelukkende drikker for at blive fuld, men rent faktisk nyder det, man indtager. Mmm.
God søndag!

MissMuffin sagde ...

Bitten, puha, den forklaring lød meget voksen. Men sandt!
Cosmopolitans og Sex on the Beach er hvertfald ikke bare noget man bare lige skyller ned, for de smagte fantastiske!

Mit element sagde ...

Lyder hyggeligt at sippe cocktails i byen ;0) Kender det alt for godt dét med ikke kan kunne sove længe, -se evt mit indlæg på min blog om min bytur igår ;0) God søndag!
vh. cupcake-stylisten.blogspot.com

MissMuffin sagde ...

Riks, det var super hyggeligt og ikke sidste gang vi gør det:)
I hverdagen er det praktisk at være A-menneske, men i weekenderne gad jeg godt jeg var B-menneske:)