onsdag den 22. februar 2012

Shan Kou

Igår var jeg på Shan Kou i Aalborg, som tilbyder "running sushi" i den ene ende af det gamle Rossdals. Nu er jeg ikke den store fan af sushi, men jeg var blevet lokket med af naboerne.
Det er jo nærmest det rene familie-kollektiv vi bor i, for ejendommen beboere er min farmor og farfar, min farmors bror, svigerinde og deres yngste datter, min onkels studiekammerat fra gymnasietiden og så min fætter og hans kæreste. Så det er familieliv på godt og ondt!

Nu var det så heldigvis den gode side der blev luftet igår, for det var sammen med min "kusine" og min fætters kæreste, at jeg var ude at spise- desværre uden kamera.
Nu er sushi jo ikke lige mig, men der er også andre ting at vælge imellem- bla. varme malaysiske specialiteter, stegte nudler og dybstegte retter. Desuden var der også små skåle med tangsalat, wasabiærter, bønner, frugt og et par dybstegte desserter.
Jeg spiste ikke så meget af sushien, men den jeg smagte virkede rigtigt frisk, så smukt ud og smagte godt. Alt var anrettet rigtig fint og jeg kunne forstå på de to andre, at udvalget var rigtig fint- bla. fordi flere stykker rummede ål.
De andre retter smagte også godt, alt virkede friskt og var ordenligt koldt og varmt. Det var også lækkert med den friske frugt.
Prisen var 198 kr. og så 38 kr. for en stor sodavand.

Jeg kan faktisk rigtig godt li konceptet med alle de små retter der kommer kørende, for sortimentet var ret stort og det var bare at spise løs. Meen, i forhold til hvad jeg kan spise var 198 kr. måske lidt dyrt, men det ved jeg også godt at sushi er. Jeg sætter bare ikke så stor pris på det, at jeg synes det er pengene værd:) Kan man spise meget er prisen nu rimelig nok.
Restauranten er pæn, ren og der blev jævnligt tømt tallerkner fra vores bord. Betjeningen var venlig, men ikke noget særlig- jeg havde ret svært ved at forstå hvad der blev sagt selvom det var ganske lidt kontakt vi havde med tjeneren.
Jeg kunne læse flere steder på nettet, at det var en god ide at komme tidligt, for sortimentet ville blive noget mindre senere på aftenen. Vi kom 17.30 og der var masser af vælge imellem, mens der omkring kl. 20.15, hvor vi gik, ikke var ret meget at vælge imellem. Så skal du spise på Shan Kou, så kom tidligt!

4 kommentarer:

mette sagde ...

Var 198 for alt det running sushi man kunne spise? :)

MissMuffin sagde ...

Mette, 198 kr for alt det du kunne klemme ned:)Både sushi, malaysiske retter, frugt og desserter.
I weekenden er det dog vidst 238 kr. Så er der vidst også lidt større sortiment.
Så nej, det er ikke dyrt, men jeg er blevet sån en svag-spiser på det sidste, så jeg ku ik spise ret meget:(

Pernille Agnethe sagde ...

Jeg vil gerne prøve Shan Kou, men min kæreste kan ikke fordrage sushi. Men er det noget med at der også er nudler, grønt, rejer, kylling og alt muligt andet lækkert?

Og er det all you can eat af både sushi og de andre retter (kylle, rejer, nudler etc.)

Søde sagde ...

Det lyder godt nok for dyrt, jeg plejer at give 99 i dag tiden og 128 om aftenen.
Da jeg ikke er fra Aalborg kender jeg ikke andre running sushi her, nogen som kan anbefale noget her til en rimelig pris ?