torsdag den 9. februar 2012

Lises Flødeboller

Da jeg var hjemme hos Lise i tirsdags hyggede vi med at lave hjemmelavede flødeboller, som blev rigtig vellykkede. Selvfølgeligt kunne man se, at de var hjemmelavede, men de blev stadig ganske nydelige. Og så smagte de vildt godt!
Lise havde købt vaniljekiks og så sån nogle små speltvafler, som vi brugte som bund. Nogle enkelte fik li et lille lag nougat:) Speltvaflerne var især et hit hos mig!
Jeg tror nok, at Lise tog udgangspunkt i opskriften fra Odense Marcipan, men udover det almindelige hvide skum havde hun også lavet nogen med hindbær og nogen med blåbær. Hindbærskummet smagte fantastisk, mens blåbærskummet desværre ikke smagte af så meget. men det var pænt!
Flødebollerne blev overtrukket med mørk choko/orange chokolade, hvid chokolade og lys mælkechokolade. Uhm...
Det er lidt noget griseri at stå med, men et super hyggeligt projekt:)

4 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Uhj uhj uhj, hvor er de bare søde :) og ser ret lækre ud.... Måske jeg snart skulle prøve det med flødeboller igen, for sidst jeg prøvede, blev de altså lidt mystiske i udseendet ;) men hvad pokker, de smagte dejligt ;)

MissMuffin sagde ...

Kristine, vores blev måske heller ikke helt så høje, men så blev de også nemmere at overtrække. Gode blev de hvertfald, uhm...

Sussi sagde ...

Nøjs de ser rigtig fine ud :) Må jeg hellere prøve at fedte med en dag ;)

MissMuffin sagde ...

Sussi, gør li det- det er et hyggeligt projekt:)